Nejste přihlášen/a.
Řekněte to své doktorce, ona vám dá doporučení a případně rady. Určitě nejste jediný, koho takhle posílá. Měla by vědět, už jen pro ten fakt, že psychika často souvisí s nemocemi. A pokud předepíše psychiatr léky, tak by opět měla být v obraze. A klídek. U psychiatra to bude pohodový rozhovor.
Já před lety začal navštěvovat psychiatra a když jsem tam byl poprvé tak jsem se ho ptal jestli potřebuje žádanku a nechtěl ji
To se dela, psat pod cizim nickem? Neni to proti pravidlum?!
...tak budu věřit, že to není zlý úmysl zvláště pokud se opravdu letíš s něčím.
ps: tohle když jsme zjišťovali kvůli diabetické poradně, tak říkali že napřímo neexistuje že se musí přes obvoďáka
pps: A když už jsem píšu tak aspoň něco pro tazatele z Liberce (když tam zavolá, za zeptání nic nedá, pokud můj dvojník neříkal pravdu, tak by to mělo jít i bez doporučení): nepanikar.eu/...
a s čím ty když se ptáš tak se prvně poděl když máš takové zkušenosti. Já svoji zkušenost napsal
Zdravím psychouši
jako první Ti chci fakt jakoby vlídně poradit, aby sis takto neříkal. Zbytečně to člověk pak nosí sebou v hlavě. Nejsem doktor, ale léčím se už 9 let a něco o tom vím. Já mám diagnózu středně tězké deprese a panické ataky anebo ještě něco k tomu. Začalo to v 50ti a bylo to čím dál horší. Na psychiatrii jsem se styděl jít, aby se to snad někdo nedozvěděl Je to pro Tebe myslím ale jediné řešení, pokud se sám nechceš doslova umučit k smrti. Nic na tom není, oni se v tom vyznají. Dopručení obvodního jsem nepotřeboval, jenom ta lhůta, než se tady v Praze k někomu dostaneš je dlouhá několik měsíců. Zvláštní je, že teď, když už je mi dobře (beru dlouhodobě léky) veškeré zábrany spadly a jsem schopen se o tom s kýmkoliv bavit. První návštěva a všechny další probíhají jako příjemný rozhovor, kde nemusíš vylepšovat vlastní obraz a říkat podobné věci jako když se potřebuješ udržet, nebo získat práci
Cesta z těchto problémů rozhodně vede! Jenom musí člověk začít co nejdříve. Pak už je jenom lépe a lépe. Věř tomu. Jestli chceš třeba odpovědi na nějaké konkrétní otázky klidně sem napiš. Odpovím, pokud budu z praxe vědět. Tak Čau
Začněte přímo na centru psychiatrie "akutní"- nemlib.cz/...
tam vás musí ošetřit - resp. provést základní vyšetření a předají vám seznam třeba 40ti lékařů z kraje. Pak si vezmete telefon a budete obvolávat ... Zhruba 34 vás odmítne hned, možná dalších 6 vám nabídne termín za 3-6 měsíců. Takže si můžete vybrat podle vzdálenosti a termínu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.