Nejste přihlášen/a.
také se jim říká office brýle. Má s tím někdo zkušenosti? Nechala jsem si je udělat a nejsem moc spokojená, na PC mám 1 dp a na čtení 2 dp.
Já mám doma patery brýle. U televize, v kuchyni, na šňůrce do obchodu, u postele a u počítače. Protože potřebuji na čtení, kdy mám knihu cca 50cm, brýle silnější, než na počítač, kdy mám monitor skoro metr od očí. A do obchodu, na ceny potřebuji jiné brýle, než když potřebuji prozkoumat mšice na rostlince.:DA ty, co mám k pc, jsou za 40 kč z Kaufu, protože se mi na monitor dívá přes ně nejlépe.
Takže, patřím také mezi ty lidičky, co potřebují brýle. Moje brýle mají 3 části. Horní, říkejme jí třetina, je na dálku, prostřední třetina je na PC a dolní třetina na čtení. Jezdím autem, pracuji na PC a čtu s jedněmi brýlemi. Nemám s tím problém. PT /stařenka/
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.