Nejste přihlášen/a.
Zdravím, prosím kde najít nějaký text na strom. Mám větvičku s penízkama a tu dám do květináče.Ale potřebuji text vtipný např. povídej si semnou jenou za den a podobně
Nemůžu nikde najít Děkuji
Předpokládám, že je to dárek. Musí-li to být doplněné textem, tak bych třeba zvolila dětské říkadlo. Ty peníze si může obdarovaný představit jako hrušky. Koza bílá hrušky sbírá, strakatá je třese a černá je nese do Kolína. Místo "do Kolína" napište do hospody Za vodou, do zverimexu (akvaristovi), do mototechny (motoristovi), do parfumerie (ženě)... Černovlasá žena by se ale možná urazila při té připomínce kozy...
Vím, že se to sem nehodí, ale nedá mi to.
25.12. jsem šla na výšlap po lesích, hodně cest, turistická oblast. Přišla jsem na křižovatku cest, kde byly nízké keříky, kolem dost zmuchlaných papírků, kapesníčků...Bylo zřejmé, že se zde lidé zastaví a taky proč. U cesty vysoká borovice. A na jejím kmeni, shora dolů velký červený nápis. A víte, co tam bylo napsáno? SER SI DOMA! Asi majitelé nedalekých chat nemají dobré zkušenosti.
Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.