Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co delat aby mu to neprošlo?

Od: katerinakapo odpovědí: 14 změna:
Zdravím všechny. Otec mého syna se kterým ziju se se mnou teď 26.12. Rozešel pomocí dopisu ve kterém tvrdil, že je srab na to aby se mi upřímně postavil a sdělil mi že to mezi námi nefunguje protože se zakoukal do mé sestry. Následně na to šel za mou sestrou a ji se přiznal přímo do očí. Žijeme spolu prozatím dal už kvůli našemu ročnímu synovi a on se začal hned den na to chovat jako kdyby se nic nestalo. Pořád tvrdí že se snaží, ale neustále není schopen si se mnou otevřeně promluvit o tom že to není tak v pohodě. Říká že mě miluje a že se bude snažit se vztah mezi námi zlepšit abychom spolu zůstali. Myslím, že pokud to nevyřešíme z očí do očí, tak to pak nemá budoucnost. Nejde to přece jen tak přejít a jít dál jakoby nic...

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

prima
hodnocení

9x
Jo super. Další "inteligentni" lidi co si udělali dítě... nevím kdo z vás je větší debil. Jestli on, že neumí ani komunikovat a leze za Vaši sestrou nebo vy, která neumíte ani komunikovat :D (už podle toho vašeho popisu "problemu" ) a o muži kterého byste měla milovat atd mluvíte jako o otci svého dítěte..no dal už nebudu ani pokračovat. Fakt super že se tihle lidi množí. Čeká nás krásná budoucnost. Dám jen jednu radu a to, příště použijte kondom! Chlapa opusťte a z dítěte zkuste vychovat aspoň trochu normálního člověka

A hlavně chlapa, zopdpovědného! ale dítě dvou nezodpovědných lidí nebude vychováno jak by mělo!

etana*

v tomto případě cítím nutkání se přiznat k těm dvěma bodům přisouzeným příspěvku "prima". Je to drsné, ale je to tak.

Po přečtení dotazu se obávám, že tazatelka nemá šanci najít normálního zodpovědného chlapa, protože žádný takový (když už by o ni alespoň zavadil) by s ní déle než pár dní nevydržel.

id
hodnocení

6x
Výmluva jak noha. Žijeme spolu ( 14 dní) k vůli ročnímu synovi. Odjeďte na 2 týdny někam, vychladnete a ťreba přijdete oba na řešení.
Já bych po takovém dopisu řešení už nehledala.

hodnocení

4x

"otec mého syna" je celkem pěkná (příznačná) formulace, jakož i "co dělat, aby mu to neprošlo?"...;
já nevim, asi moc nezáleží na tom, jestli se má k fundamentálnim záležitostem komunikovat písemně, nebo ústně, bazírovat na té či oné formě je asi blbost; podivná a blbá je samozřejmě situace, kdy vám partner oznámí, že s váma musí končit (my teda přesný znění písemnýho sdělení neznáme, třeba z formulace vyplývalo něco malounko jinýho?), načež si to vzápětí má rozmyslet... (tak rychle kvůli tomu, že ho sestra promptně vypoklonkovala?, resp. třeba i umravnila?),
odpovídání nechám na povolanějších...
(jen se nějak nemůžu zbavit drobnýho podezření, že přístup "co dělat, aby mu to neprošlo?" je sice logickej, ale ne úplně optimální, pokud by se měl vztah zachovat (a dokonce i pokud by se zachovat neměl))

ahoj*

co dělat, aby mu to neprošlo? To jako mstivá nálada?

hodnocení

4x

Omlouvám se, ale nemohu si pomoci. Ten vztah nemá žádnou budoucnost a vy oba jste zralí nejméně na návštěvu psychologa, možná i psychiatra.

ahoj*
hodnocení

3x

A k čemu se přiznal sestře přímo do očí?

Katerino, pod vlivem nepiš, pak se to nedá pochopit, nema to hlavu patu

hodnocení

3x

Miluje Vaši sestru, ale chce zůstat s Vámi. To nikdy nebude dělat dobrotu. Tak co vlastně chce? Mám ten dojem, že obě. Pak by byl teprve spokojen.

Kdysi u táboráků jsme zpívávali v písničce: Já jsem si ji pomiloval, brácha si ji vzal, měli kluka, ten byl po mně, já jsem se jim smál. ;)

Nebyli jste manželé, co můžete dělat? Zakoukal se jinde. Často ani dítě neudrží splašené hormony některého z rodičů. Je to jeho volba. I když už trochu pozdě. Třeba se sestry nabaží a vrátí se. Myslím si ale, že takovýto propletenec v rodině nebude už nikdy dělat dobrotu. Jaga.

A nechte to být. Čím víc vysvětlování a šťourání se v tom, tím víc nepříjemností a hádek. Byla to jeho volba. Hlavně, aby na malého platil.

konec
hodnocení

0x

to je konec, když to nezvládá teď , jak to bude zvládat potom?Nebude ale lehké najít nějakého jiného dobrého muže. S čím zacházíš, s tím taky scházíš

liska5
hodnocení

0x

Takže on to s Vaší sestrou netáhne, on ji jenom miluje a právě jí to sdělil. Doufám, že ho poslala do háje. A že on s Vámi už dva týdny zůstává kvůli děcku, to proto, že ještě nedozrál a vlastně ani nemá kam jít. Jen se prostě potřeboval svěřit. Tak si sedněte všichni tři u kafe, tužku a papír a rozdělte si role a povinnosti.

liska5
hodnocení

0x

Ten Váš je vlastně chudák*alene*. Šetřete ho..., než ho nakopnete.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]