Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Řízení při epilepsii vrácení řidičského průkazu

Od: daniel* odpovědí: 2 změna:
Zadravím, chtěl bych se zeptat, začátkem února to bude rok od mého posledního epileptického záchvatu, mam léčenou epilepsii, sebrali mi minulý únor ŘP. Teď mi ho maj vrátit, otázkou ale je, jestli můžu řídit už v den kdy zákonně můžu rok po záchvatu řídit, nebo jestli musím čekat než proběhne úřední kolečko a řidičák mi fyzicky vrátěj? Protože se nemužu dočkat a jde o to, jestli když by mě teoreticky chytli policajti, tak by stačilo mít u sebe posudek od doktora, že řídit mužu a zároveň jim říct že to zpracovávaj na úřadě. Co myslíte?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pokud budete řídit bez ŘP- fakticky se zákazem - porušujete nařízení a postihy jsou vyšší než řízení "bez ŘP".

Na vašem místě bych se zamyslel, jestli skutečně beru prášky tak pravidelně, aby mne nepostihl další záchvat v autě při jízdě kolem zastávky autobusu narvané dětmi těšícími se do školy.

Vaše myšlení se podobá člověku, který by rád sexoval, nechce se mu čekat na svolení a partnerku znásilní... - bez pardonu - hlava tady trochu přestává fungovat. Zkuste nejprve psychiatra.

hodnocení

0x

Řídit MV budete moci až budete mít fyzicky doklad,, Řidičský průkaz. Ale to byste měl vědět ,tedy pokud jste řádně , ne podvodem, absolvoval AŠ. I když už teoreticky můžete řídit zítra , tak musí proběhnout lékařské posouzení a apk dle toho zažádat na příslušném magistrátu o vrácení ŘP.

Ale jen tak matně tuším že rok je asi málo!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]