Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
psal jsem tu tento příspěvek poradte.cz/...
Zmíníla se tam práce v Německu o které jsem už párkrát uvažoval, měl bych zájem konkrétně o nějaký přivýdělek nbeo brigádu.
Nemám s tím žádné zkušenosti a když se tak koukám po inzerátech, i na sociálních sítích tak nebudí moc důvěru...
Každopadně šel bych raději do tohoto než si něco hledat tady v Česku kde mi dá soukromník jen pár korun.
Navíc bydlím u hranic.
Má s tím někdo zkušenost? Na co si dát bacha? Nutno podotknout že jazykově moc vybavený nejsem, angličtina na základě dorozumnění...
Kdysi/r.1990-91/ jsme chodili do Rakouska střihat vinohrady a za 2víkendy jsem si vydělal to,co tady za měsíc.Šilinky byli na ruku,já bych to zkusil.Nevím,o jakou práci se jedná,důležité bude dobře porozumět co chce v práci udělat.Možná tam budou i jiní Češi a se domluvíš.Nám tehdá sedlák poskytl zadara i nocleh a jídlo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.