Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bušení srdce, pocení

Od: leyla odpovědí: 23 změna:
Zdravím, potýkám se již delší dobu s takovým zdravotní problémem. Začalo to tím, že mě hodně bolela hlava, hlavně kolem očí, potom jsem se potila a bušilo mi rychle srdce. Potom jsem začala mít pouze ranní průjmy. Tak nějak se to přeléčilo, ale tyto symptomy pořád přetrvávají: ráno se vzbudím se suchostí v puse, buší mi srdce, mám zpocené končetiny a pociťuji trochu nevolnost. Když jdu na záchod, vykonám obě potřeby, tak mám pocit celkového vyprázdnění. Teď mě do toho začala bolet i hlava. Mívám trochu nutkání na močení. Ale prodělala jsem ještě před týdnem zánět močového měchýře. Vůbec netuším, co se může dít. Krevní testy mám prý v pořádku. Na kardiologii jsem byla také a tam se srdcem nenašli problém. Už si s tím opravdu nevím rady. Hučí mi také v uších a po ránu je mi potom špatně i od psychiky. Mám pocit, že se v těle prostě něco děje, ale nedá se na to přijít.
doplněno 06.01.23 11:23: Je mi 33 let, menstruace i ovulace jsou v pořádku. Také mám pocit, že nemám úplně dobrou cirkulaci krve v těle, neměla jsem v poslední době moc pohybu. Už opravdu nevím, co by to mohlo být, uvedla jsem tady všechny možné příznaky.

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

enz
hodnocení

1x

Tipl bych diabetes...

Píšete, že menstruace je ok, takže těhotenství, je vyloučeno?

Další možnost je otrava. Nemáte doma něco nového, z čeho se uvolňují těkavé látky? Nerozbil se rtutový teploměr? Nebo reakce na antibiotika po léčbe toho zánětu močového měchýře?

Zkuste 2 dny úplnou hladovku, snězte jen 2 denně 5 tablet živočišného uhlí a pijte vodu. Pokud jde o intoxikaci, tak by to mohlo pomoct.

Jak máte vysoký krevní tlak?

Pokud vám dělali testy i na glykemii a testovali moč, a přesto vás pořad bolí hlava, je vám nevolno a hučí v uších, tak bych to viděl na nějaký neurologický problém, a asi by stálo za to udělat CT mozku.

leyla
hodnocení

Nevím o tom, že by doma bylo něco problematického, co by uvolňovalo špatné látky. Nic nového tady aktuálně není.
Těhotenství aktuálně také není.
A k tomu hučení v uších, dělá mi to lék Bigital, napsala mi ho doktorka na ten zrychlený tep. Po něm mi vždycky začne trochu hučet v uších..
Hlava mě volala pouze včera večer, jinak po celou dobu nemám vůbec bolest hlavy. Možná že je ve mě ještě ch nějaká infekce? Mám teď po močení pálení genitálu.. A taky cítím trochu bolest v bedrech a u ledvin
@leyla paní, vás bolí snad úplně všechno.
Možná by to chtělo kromě vypisování symptomů a zdravotních potíží zodpovědět pořádně otázky, na které se Vás pan zeptal. To, že napíšete, že Vás bolí nohy je fajn, ale třeba skutečně zvážit možnost otravy. Copak jste papala? Nějaké potraviny po expiraci (risk pozřetí plísně, což nechcete, atd.), dříve zmiňovaný rozbitý rtuťový teploměr, unikající plyn do bytu, nějaké jedovaté výpary, otrava z nevhodných či nevhodně užívaných léků,...

etana*
hodnocení

1x

Já budu teda hnusná, ale vy se strašně sledujete, co tím sledujete? Když se ráno vyprázdníte, jaké pocity byste měla mít jiné než pocit vyprázdnění?

Možná by to chtělo, omlouvám se, prostě naložit si víc práce, sportu, kulturních akcí, zájmu o jiné lidi a nepozorovat se, jestli vás náhodou někde něco nezlobí.

Psychika v tom zjevně hraje hlavní roli. Opravdu je na vás, jak se k životu postavíte, zda jako oběť nebo jako žena v nejlepších letech, schopná všeho, co si usmyslí (nebo téměř všeho), kariéra, vztahy, vzdělání, zábava...to vše máte k dispozici. Neznáme příčinu, ale někdy je lepší než hledat důvody hledat řešení.

hodnocení

1x

Vy jste typický hypochondr. To není posměch, to je diagnoza. Normální člověk nedá výsledky svých testů na veřejnost, byť anonymně. Stejně jim rozumí jen lékař.

Navrhuji pořádně se zaměstnat, sportem, prací. S tím přítelem to taky není pro ženu vašeho věku ideální, jak psychicky, ale rovněž fyzicky, jestli tušíte, co tím myslím. Ale zřejmě vám to vyhovuje.

Pro zlepšení nálady, neberte to osobně :)

hodnocení

1x
Pěkný den,negujete psychicky problém,ale tohle fakt vypadá na psychosomatiku. Fyzicky jste podle lékařů v pořádku,takže zřejmě tam bude nějaký psychický problém,který se projevuje na těle. Mně obyčejná úzkost dokázala zvýšit tep na 160 tepu za min v tzv.klidovem stavu,tj.ve stavu,kdy jsem se fyzicky nenamahala. Možná jste z něčeho neklidna,něco Vas vnitřně rozrusuje. Nebo se jen zvýšeně pozorujete a to pak taky s psychikou mává. Zkuste odvádět pozornost jinam při nějaké příjemné činnosti,případně se můžete objednat i k psychologovi.

hodnocení

0x

Nepíšete, kolik je vám let.

leyla
hodnocení

Je mi 33 let

nikk
hodnocení

0x
Nejsem sice doktor, ale napadá mě možný stres z nějakého důvodu. (Práce, vztah, rodina, důležitá životní událost). Odvíjí se od toho i nedostatek denního příjmu tekutin či stravovací návyky. Za následek to může mít i nedostatek spánku. Při špatném psychickém rozpoložení může vaše tělo doprovázet slabost a vzniká vyšší náchylnost na nemoce jako např. chřipka aj. Taky třeba činnost ledvin což může mít za následek nadměrné odvodňování a následná ranní suchost v ústech, bušení srdce, pocení, zimnice, žaludeční bolesti a celkový pocit nepohody. Na vině mohou být i nějaká nadměrná konzumace prášků na nervy či bolest. Jsou to jen věci co bývají nejčastější příčinou toho co zde popisujete. Zdravotně můžete být v pořádku, ale prvopočátek může hrát psychika, ač si to mnoho lidí ani neuvědomí, či nepociťují. Myslím že sama budete vědět jestli má tvrzení jsou pravdivá či nikoliv.
ahoj*

Pockej Liska5 naordinuje mineraly vitaminy.

Ja se zeptam, mimo vitaminu D, lze z krve poznat nedostatek vitaminů a minerálů, jaké přesně testy žádat?

leyla
hodnocení

Měla jsem na jaře málo vitaminů D, nechala jsem si udělat testy. Jedla jsem ho tady je na jaře a v létě už jsem nejedlá, protože jsem byla často venku. Teď na podzim jsem na to zapomněla. Mohlo by to být tím? Když jsem tam celkem nedostatek měla. I mi to nějak špatně uvažuje, pozoruju.
ahoj*

Píšu, že D snadno zjistíš z krevních testů, ty si můžeš nechat jednou za rok zadarmo udělat na základě požadavku u obvoďáka, D3 je potřeba kombinovat s vitaminem K2, jinak se asi nevstřebá

Pro ženské po dětech, si nech předepsat Vigantol, jedna kapka odpovídá 500 IU.

Ale popsané příznaky mohou být cokoliv jiného než vitaminD

leyla
hodnocení

Taky mám hrozně neklidné nohy, takový ten syndrom neklidných nohou, pořád s nima musím hýbat. Je to jako když má člověk nervy a musí s nima pořád hýbat. Tohle stejné se mi dělo, když jsem měla málo železa, ale krevní obraz mi teď vyšel v pořádku… jak říkám, už jsem z toho opravdu jelen
ahoj*

Pro Kristovy rány, pardon, léta :)

SRolujte dolů a odpovězte na ty dvě otázky ;)

ahoj*
hodnocení

0x

Stres (treba z prace, strachy, z valky, dluhy, bio hodiny, existence) muzete vyloucit?

Kliste a Covid muzete vyloucit?

leyla
hodnocení

Covid jsem měla minulý rok kolem jara. A že bych měla klíště, tak to si nejsem vědoma :) ony na mě nelezou, nikdy jsem neměla klíště, alespoň podle toho, co vím
leyla
hodnocení

Jinak stres z války nemám. To vůbec nějak nepociťuju. Dluhy také nemám. Práci mám poměrně klidnou, zabývám se překlady z domu. Jen s přítelem žijeme teď na dálku, on je cizinec a je v jiné zemi.
leyla
hodnocení

Ale děje se mi i tohle, jdu se vymočit, a mám pocit úplného vyprázdnění a scvrklého žaludku. Potom se snažím najíst a pociťuju u toho v nevolnost..

hodnocení

0x

EKG a budík Holter

leyla
hodnocení

Hej KG proběhlo a bylo v pořádku, echo to samé

liska5
hodnocení

0x

Užívejte Mg - hořčík, ideálně Magnosolv / rozdělit na 2 dávky/ , jezte zdravě, pijte víc čisté vody a chodte na vycházky do přírody, na běžky do hor. Reakce v organismu potřebují okysličit a krev musí proudit a ne stagnovat. .Močák vyloženě reaguje na starosti, obavy a stresy. Vy si je sama navozujete úzkostným sebepozorováním.

leyla
hodnocení

Děkuji. Občas mi v noci ztuhla noha/ruka a mám takový křečovitý pocit v těle.
leyla
hodnocení

Pro info jeste prikladam krevni testy - nejsou nalacno.
Bušení srdce, pocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]