Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak oslovit slečnu u pokladny

Od: domi odpovědí: 14 změna:
Ahoj je mi 21let, líbí se mi slečna která pracuje u nás v penny za pokladnou chtěl bych ji rád oslovit a třeba někam pozvat, ale má vždy plne ruce práce a tak si myslím že bych neuspěl jen kvůli tomu že by neměla čas se se mnou o něčem bavit, vždy je u těch pokladen narváno, samozřejmě se může stát že je třeba zadaná nebo by nechtěla, moje otázka zní jak se vůbec s tou holcinou dostat do nějaký řeči? Jak ji vůbec oslovit?:-D už par měsíců se mi líbí a neměl sem šanci ji vidět někde u regálů samotnou.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

slusitito
hodnocení

4x
Pokud tam chodis pravidelne a i ona tam je pravidelne tak zacinej postupne. Az tam priste budes tak se s ni snaz mit ocni kontakt a usmivat se. Dalsi setkani ji treba rekni pri odchodu ze ji to slusi, nebo ze je moc hodna. A takhle postupne a jsem si jist, ze ji utkvis v pameti a uvedomi si, ze ji neberes jen jako obycejnou pokladni a pokud bude i ona mit zajem, tak ti to da najevo.
domi
hodnocení

Děkuju moc:)

hodnocení

1x

Podívejte se na film "Jáchyme, hoď ho do stroje". Tam najdete návod přesně na Vaši situaci.

ahoj*

Poslat traktor do rybnika a vyjet si kondiciogram? Nebo opacne?

vibe2*

Květinou řekneš vše:

Růže k lásce schůdeček - s úctou Béda Trůneček.

olinl

pepan-drobný v peněžence se vždycky hodí..

ahoj*
hodnocení

0x

Tak ji oslov treba: " za 5 minut mate padla, pockam na tebe na parkovisti, jestli chces " :))

Samozrejme az pote, co ji zaujmes, jak psal kolega.

jaj*
Tak to bych měla strach aj jít z práce domů... sama dělám v obchodě a není to moc příjemné, vědět,že na mě čeká nějaký cizí chlap před prací...
Pokaždé když mě v práci někdo oslovil tak jsem odmítla.(i kdyby byly sympatie vzájemné)Do práce se to nehodí. Nepatří to tam. Kor ještě jestli dělá chudák slečna za pokladnou a nemá ani kam utéct, v případě že by se cítila neprijemne..
ahoj*

Vsak az po tom, co na ni pri katdem z 10 nakupu mrkne

a ona muze vzdy rici: dekuji, nemam zajem x tedy pokud taky neni kuňk

jaj*
To ano a snad i typek pochopi, že "ne, děkuji nemám zajem" je opravdu ne, dekuji nemám zájem:D .. není nic horšího než když se pak snaží dál..
domi
hodnocení

Jojo přesně takhle to udělat nechci, nechci v ní vyvolat pocit strachu, naopak nechci aby to ani vypadalo že na ni tlacim, nechci aby se v tom citila spatně.. Dle mě nebudu první kdo ji chtěl třeba také oslovit, a tak nechci být další v pořadí, u koho si řekne, zase mě chce nějaký úchyl:) nejde mi vůbec o žádný intimní věci, chtěl bych se s ní opravdu jen seznámit třeba být kamarád,a kdyby vše bylo super tak samozřejmě bych slečnu chtěl.. Jen bádám jak slečnu oslovit aniž by se cítila nekomfortně, ale asi dám na první komentář, vše pomalu postupně :)

paveldvorak
hodnocení

0x

Ideální způsob je rozbít sklenici s mlékem přímo na pultu - pásu...aby to musela uklízet

když jí pomůžeš se střepy a úklidem, mléko zaplatíš a omluvíš se, bude to dobrý začátek*smich*

jo a omluv se i těm co budou čekat za tebou..

asd1

Mlíko do pásu nééé, to je pak děsnej puch *blee*

Normálně na ní "mrkat", zdravit, chválit že jí to sluší být milý atd. Pak si ho všimne a pokud jí zaujme tak to na ní bude vidět, pak je čas pozvat jí někam na kafe apod.

hodnocení

0x

Mě takto kdysi, před lety, pán napsal na účtenku jestli by na mne mohl někdy po práci počkat.

Buď slečna kývne nebo zavrtí hlavou.

Pak už je to šup šup.

Já tenkrát kývla, on přistoupil k pokladně a zeptal se v kolik. Večer na mne počkal.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]