Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
jak podat žádost o převod všech cenných papírů z majetkového účtu v nezařazené evidenci CDCP do Fio banky, ma s tím někdo nějakou zkušenost?
Předem děkuji za odpověď a přejoí Vám hezký zbytek dne.
9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
ahoj*
2x
Pokud se nepletu, tak si požádáš ve fio bance.
chceš je přivést na master účet a nebo vlastní účet u fio?
Případně ti poradí v CDCP, což je vlastně burza PX.
A mají ty akcie vůbec nějakou cenu?
garidon
Díky za odpověď, podat online to asi nejde že?
Chci to převést na svůj účet u Fio banky a právě jsem si myslel, že jsem už všechno z kuponovky prodal, ale teď mi přišel od společnosti dopis na odkoupení akcií, tak jsem si udělal výpis s nezařazeného účtu za 90 Kč a objevil, že tam něco ještě je. Nejsou to milióny, ale několik desetitisíců, což není úplně zanedbatelné, takže ani vyplatí se mi to.
Chci to převést na svůj účet u Fio banky a právě jsem si myslel, že jsem už všechno z kuponovky prodal, ale teď mi přišel od společnosti dopis na odkoupení akcií, tak jsem si udělal výpis s nezařazeného účtu za 90 Kč a objevil, že tam něco ještě je. Nejsou to milióny, ale několik desetitisíců, což není úplně zanedbatelné, takže ani vyplatí se mi to.
stir®
Co vlastně chcete převést, peníze nebo akcie? Pro akcie další účet již nepotřebujete, protože ho máte přece v cdcp na své jméno.
stir®
Však jo, e broker u fia. Účet v cdcp by se mu tam měl ukázat. Otázka je, jaké má akcie, spousta z nich už se veřejně neobchoduje, takže mu tohle řešení nepomůže. Když mu nabídla odkup samotná společnost, tak tohle nepotřebuje.
garidon
Bohužel běžný účet u Fio potřebuji a potřebuji i převést majetkový účet pod Fio, což nejde udělat online, sice si ty účty založim, ale stejně tam musím jít na to převedení. Akcie jsem prodal na RM-SYSTÉM o jednu korunu levněji než byla nabídka od firmy, jelikož by se mi to kvůli poplatkům nevyplatilo. Všem díky za pomoc, teď ještě řeším prodej akcií firmy, která je v likvidaci (Themis).
stir®
0x
doplněno 22.01.23 22:37: Jak to dopadlo?
doplněno 23.01.23 19:18: No jasně, k tomu je potřeba rámcová smlouva. Měl jsem za to, že běžný účet už máte...jinak by jste neměl možnost vybrat peníze.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]