Nejste přihlášen/a.
Díky za rady.
8x
4x
Dobrý den, Vám je to asi opravdu fuk, ale já z toho celého mám dojem, že by šlo o podvod. Nebo jde jen o mé špatné pochopení psaného textu? Zkuste to vysvětlit lépe, jestli jsem se spletl, když si myslím něco o vyčůranosti a podojení státu. Zdravím!
4x
Je ale potřeba dojít na zdravotní pojišťovnu a nahlásit, že budete pryč rok. Při pobytu mimo EU na více než 180 dní pak nemusíte platit pojištění, pokud prokážete, že jste byl celou dobu kryt cestovním pojištěním.
Pokud jedete do Kanady pracovat, je potřeba se odhlásit úplně ze zdravotní pojišťovny, což jde až po předložení pracovní smlouvy v jiném státě, která prokáže, že jste již pojištěn tam (nelze totiž mít zákonný zdravotní pojištění ve dvou státech zároveň). Ale tohle bych řešil přímo na pojišťovně, kde vám řeknou veškeré detaily, jak to udělat.
4x
Rád bych, ač na sebe nejsem hrdý, z toho vytřískal co nejvíc peněz! Vaše vyjádření. Uvědomujete si , že vytřískání těchto peněz, je vytřískání z občanů tohoto státu! Potažmo ze státního rozpočtu, který musí a naplňují občané, zejména produkltivní očané, ale také kupující zákazníci a pod. Co se tímto a podobným způsobem vytříská, jsou prostředky- peníze od občanů státu.
Zdravím -miro
3x
Super Vy už víte , že budete mít na něco nárok. A co povinnosti? Ty mít nebudete? Nebo budete , dle přístupnosti zprostředkovatelky , létat 1x 14 dnů až 1x měsíčně do Česka.
Nejprve si dojděte na ÚP a tam jim sdělte že se chcete zaregistrovat,ale že na rok letíte do Kanady, takže chcete jen tu podporu -schválně, jak uspějete!
0x
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.