Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Terapie světlem

Od: frantisek® odpovědí: 1 změna:

Je možné použivat panel Blight 300 Start pro terapii červeným světlem - RED o vlnové délce 660 nm, nebo blízko infračerveným světlem - NIR o vlnové délce 850 nm, které zlepšují činnost výroby energie uvnitř každé buňky, osobou, která má rakovinu?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Nevím, ale přijde mi to jako veliká blbost. Prošla jsem onkologií se vším všudy a nikdo nikdy něco takového nezmínil. Nebyla jsem tam sama, třebas jeden den, v 8.30 jsem byla 76tá. Takže za tu dlouho dobu už jsem vyslechla všecičko. Od odborných rad až po opravdové krávoviny. *alene* Nezapomínej, že jestli světlo nebo cokoliv jiného zaktivuje všechny buňky, proč ne ty rakovinové?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]