Nejste přihlášen/a.
Hrnečky a talíře do igelitky a k popelnici. Cikáni si to odnesou a pokusí prodat. Oblečení do kontejneru s oblečením. Jen pěkně nahlas vždycky řekněte: "Posloužily jste. Děkuji." Mám to ověřené, funguje to bezvadně.
Babčo, to je hezké, že máš takový přátelský vztah k věcem. Jsem na tom stejně. Po návratu pokaždé pohladím po sedle a pochválím svou motorčičku, pokud pěkně jela a chytala. Dneska v kůlně po návratu do obchodu: No, holčičko, dneska jsi móc pěkně jela! Naštěstí mě nikdo neslyší. Protože kdyby slyšel, možná bych skončila u Chocholouška. Jaga.
Ano, tak to je. Věci jsou k tomu, aby sloužily a taková motorka, to je skvělá věc. Moc bych tě chtěla na ni vidět! Babka na prckoletu. (víš, že to nemyslím zle, jen jsem nemohla odolat) Skladovat věci jenom proto, že . . . já vlastně ani nevím proč. Bazary jsou plné harampádí a našinec si myslí, kdo ví, co nemá. Není to ani nic a co by "pamatovalo lepší časy" už vůbec ne. Číčoviny, krámy, které časem smrdí, překážejí a nejsou opravdu vůbec k ničemu.
Děvčata, vyprovokovaly jste mne. Snad si ty verše J.W. vybavuji správně:
Miluji věci, mlčenlivé soudruhy, protože všichni s nimi zacházejí, jako by nežily.
Ale ony žijí, dívají se na nás pohledy soustředěnými ...a mlčí.
Jinak já běžně vykecávám se svým kolem, se stromama i s kytkama ...Kolu říkám Montíku /MTF/...
Na oblečení předpokládám, že jsou i u vás kontejnery. Na to ostatní re-use centrum: reuse.ozoostrava.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.