Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Globus karta

Od: nakup odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, nemáte někdo zákaznickou kartu do Globusu? Jak funguje registrace? Internet nijak nepomohl, pracovnice na informacích také ne. To si musím stáhnout aplikaci, potom jít na pobočku, kde dostanu kartu a pak to doma slavnostně spárovat? Takový je postup dle pracovnice informací v Globusu. Je možné se včetně karty zaregistrovat online?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Dobrý den,na globusbonus si zřídíte registraci online ;)

hodnocení

0x

Myslím, že pracovnice na informacích má pravdu. Zaregistrovat se můžete z domova a plastovou kartu si pak vyzvednete ve zvolené prodejně. Tam se můžete přihlásit k WiFi, načíst QR kód prodejny a do aplikace se můžete přihlásit e-mailem a heslem zadaným při registraci nebo čárovým kódem karty. Když se přihlásíte čárovým kódem karty, tak vám příjde SMS s ověřovacím kódem. Po jeho potvrzení se vám aplikace otevře a můžete používat Scan & Go. Virtuální karta v aplikaci nenahrazuje úplně plastovou kartu! Stačí k přihlášení se k pokladně při ukončení nákupu, peněžní bonusy je ale možné vybrat jen načtením magnetického proužku z fyzické karty.

nakup
hodnocení

Takže dle Vašeho vysvětlení opravdu potřebuji dvojí registraci, online i na pobočce... Konkurence to mají jednodušší.

Není potřeba dvojí registrace. Zaregistrujete se jen jednou, z domova. V prodejně si pak vyzvednete plastovou kartu.

Už může být virtuální karta. Ale musí být nainstalována app Globus;) ale jak píšete výše - každá má něco. Ale na stranách to mají pěkně popsané. Já sama ji nemám,půjčovala jsem si. Ale zajímala mě v jeden čas právě ta možnost ScanGo.

Na obrazovce Moje karta je poznámka: *Peněžní bonusy lze uplatňovat pouze s fyzickou kartou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]