Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rýma - ucpaný nos

Od: coccinelle* odpovědí: 4 změna:

Nemáte někdo nějaký grif na to jak rychle zatočit s rýmou?

Mám od čtvrtka rýmu - vlastně spíš opravdu pouze ucpaný nos, protože skoro nic nevysmrkám. Večer se napařuji, mám kapky do nosu, ale nevidím žádné zlepšení... Byla jsem na krčním a nabídli mi antibiotika jestli se toho chci rychel zbavit, ty bych si ale raději odpustila. V pondělí odjíždím na dovolenou, tak jistě chápete že bych byla ráda fit. Uvítám jakoukoliv osvědčenou radu jak s rýmou zatočit a užít si dovču...

Díky moc Julie

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

0x

Rýma léčená i neléčená trvá týden. Možná máte rýmu zaraženou v dutinách. Zkuste chvíli se předklonit tak, abyste měla hlavu dolů k zemi. Někdy to pomůže uvolnit ty dutiny. Ještě bych zkusila výplach nosních dutin Vincentkou - ve spreji k dostání v lékárnách. No a bohužel někdy fakt pomohou jedině ta antibiotika.

hodnocení

0x

Na takhle ucpaný nos je fajn: Uvařit v hrnci vodu s heřmánkem. Odstavit z ohně. Naklonit se nad něj, velkým ručníkem přikrýt hlavu i s hrncem a inhalovat. *palec*V lékárně dostanete koupit inhalátorek, takový kolíček, vnučka tomu říkala čichátko. Jsou od několika výrobců. Vyhněte se tomu Hepči. A ten zabírá bezpečně. Mám to odzkoušené. *hej* Přeji vám krásnou dovolenou. Bez rýmy.

bozena*
hodnocení

0x

Trpím tímto již mnoho let a nedám dopustit na starý osvědčený SANORIN/kapky v lékárně bez předpisu/.Do pondělí budete fit.Začínám kapat vždy,když ucítím ucpání,aby se to nerozběhlo.Hezkou dovolenou!

michal958*
hodnocení

0x

ja na rymu a nebo ucpany nos pouzivaam bioparox je to antibiltiku volne prodejne v lekarne, jsem naprosto spokojenej, a za 3 dny mam po ryme a nahrejvam si dutiny

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]