Nejste přihlášen/a.
Každý lepší sonický zubní kartáček má běžně 4 režimy čištění. Normální čištění, jemný režim na citlivé dásně, bělící program, neboli whiten a masáž dásní. Můžete klidně používat program "whiten" po normálním vyčištění, nebo si čistit zuby rovnou systémem "whiten". Ale nepočítejte s tím, že budete mít ten hollywoodský úsměv, na to žádný kartáček nestačí. Ty všechny sliby a to vychvalování prodejců, berte s velkou rezervou. Specielně těch o značky Philips, ti musí zvlášť okecávat vlastnosti svých kartáčků, protože ta cena je oravdu hodně přemrštěná. Být Vámi, kouknu se jinde. Sama mám jeden už 4 roky, jsem velice spokojená, dlouhá výdrž baterie, a velmi dobré čištění, ale takové peníze bych za něj teda nedala.
Aha. No jelikož jste neuvedl přesně o který typ mát zájem, tak jsem se koukala na ty co mají v nabídce, a viděla jsem i za sedm až osm tisíc. Ale teď jsem se koukla znova a Philips má i daleko levnější. Já mám značku Alfawis a kupuji si ty náhradní hlavice právě u Philips, protože ty jediné jsou kompatibilní s mým kartáčkem. Já mám teda ty 4 režimy čištění a jsem opravdu moc spokojená. Takže jestli Vám jde jen o čištění zubů, tak tento typ kartáčku určitě doporučuji a stačí používat buďto jeden, nebo druhý program. To nakonec uvidíte sám, který Vám bude vyhovovat lépe. Nebo oba programy jeden po druhém, to je všechno individuální.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.