Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stěhování - doprava

Od: jaroslav98 odpovědí: 3 změna:
Zdravím,
budu stěhovat z Prahy do Pardubic, ze starého bytu si vezmu pouze menší televizi, PC a mirkovlnou troubu + pár menších krabic s osobními věcmi. Problém je ten, že nemám auto a tahat tohle hromadnou dopravou - metro,vlak,autobus je šílenost. Potřeboval bych nějakou službu, která by mi těch pár krabic + mě samotného odvezla na jednou přímo do Pardubic. Co doporučujete, nemůžu za to zase dát nějakou šílenou částku jako za běžné stěhování s nábytkem... Nějaké taxi pro objemnější zavazadla to bude pálka, dát zase někam inzerát, dneska se na někoho spolehnout...
Díky za tipy.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

etana*
hodnocení

1x

portál Supersoused. Takhle mi stěhovali obří lednici, prostě zadáte poptávku, cenu a čas a pak čekáte na odpovědi, vyberete si. Výhoda je, že peníze dotyčný supersoused dostane až po řádném provedení zakázky.

ahoj*
hodnocení

1x

Popsané se v pohodě vejde do většího auta - kombika. Cena odhadem 3000,- Anebo si pujci auto z pujcovny, carsharing. To vyjde tak od 1000,- plus palivo.

Idealne s moznosti vzitt v Praze a vratit v Pce.

jirib
hodnocení

0x
Obyčejným taxíkem bude problém snad jen ta tv...pak už jedině nějaká spedice,tam bych se zase bál o tu tv,pokuď nemáte originál obal...
Cena vyjde skoro stejně...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]