Zdravím, budu stěhovat z Prahy do Pardubic, ze starého bytu si vezmu pouze menší televizi, PC a mirkovlnou troubu + pár menších krabic s osobními věcmi. Problém je ten, že nemám auto a tahat tohle hromadnou dopravou - metro,vlak,autobus je šílenost. Potřeboval bych nějakou službu, která by mi těch pár krabic + mě samotného odvezla na jednou přímo do Pardubic. Co doporučujete, nemůžu za to zase dát nějakou šílenou částku jako za běžné stěhování s nábytkem... Nějaké taxi pro objemnější zavazadla to bude pálka, dát zase někam inzerát, dneska se na někoho spolehnout... Díky za tipy.
portál Supersoused. Takhle mi stěhovali obří lednici, prostě zadáte poptávku, cenu a čas a pak čekáte na odpovědi, vyberete si. Výhoda je, že peníze dotyčný supersoused dostane až po řádném provedení zakázky.
Popsané se v pohodě vejde do většího auta - kombika. Cena odhadem 3000,- Anebo si pujci auto z pujcovny, carsharing. To vyjde tak od 1000,- plus palivo.
Obyčejným taxíkem bude problém snad jen ta tv...pak už jedině nějaká spedice,tam bych se zase bál o tu tv,pokuď nemáte originál obal... Cena vyjde skoro stejně...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.