Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Manželka si pořád píše

Od: jaku88 odpovědí: 23 změna:
Mám problém s tím že manželka si pořád píše.
Manželka před 3 měsíci začala zas chodit do práce,to by mi ani nevadilo.ale jen přijede z práce tak chned telefon do ruky a hned si musí psát.kdyz jse zeptám s kým si píše,tak mi odpoví že řeší pracovní věci.coz mí nějak hlava nebere když jsou spolu celí den v práci.ale budiž.ale po nějaké době jsem se na to trošku zaměřil.a přijde mi divný že pracovní věci se řeší až do půlnoci nebo déle.to už je hodně divne.po nějakém době jsme si o tom promluvili a chvilku bylo vše v pořádku.po chvíli jse si všiml že když jsi píše s mamo tak je to v poho,ale když náhodou jdu kolem ní a píše si s někým jiným tak to hned vypne nebo přepne na něco jiného.
Tak už nevím jestli paranoidní.ale už nevím co dál.

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

8x
Dobrý den, takto se chová zamilovaný člověk, který má potřebu neustále byt s milovanou osobou v kontaktu. Tedy, tento fenomén vznikl až s rozšířením mobilu mezi lid. Skoro bych řekl, ze Vám rostou parohy (nebo věříte tomu, ze manželka je workoholik?). Zdravím!

hodnocení

5x

Ta moje zase hraje pořád pokémony ;) i po domluvě *smich*

liska5

Pokud vypadáte takhle, jak na tom obrázku, tak se nedivím...

honza0042
hodnocení

5x
Má nějakého nabíječe. Až si zase bude psát, tak ji vem telefon a podívej se s kým si píše. Děláš ze sebe vola.

Tak to dostane akorát rychlý spád *ee*

Za to podívaní do jejího mobilu můžete klidně jít před soud *cteni*

@lugi

Nebo trest smrti? Nesmíte tolik koukat na Nově na americké seriály...

Když veme rychle doma kde jsou oni jen dva ! ženě telefon z ruky a koukne...tak nikdo nic nevidí a nedokáže a v životě nemuže skončit před soudem.

Jasně ,ale to už se bavíme o morálce a slušnosti toho druhého o to tady nejde,spíše jde o morálku manželky což my tady nevyřešíme akorát můžeme radit jak náhodou na ni aniž bychom ji znali ;)

delfin

Já bych doporučil, poslat ji na detektor lži, je jasný, že neříká pravdu.

johny*
hodnocení

4x
Rada pro vlastní dobro a pohodu. Přestaňte být paranoidní, přestaňte stalkovat co a kdy dělá Vaše žena s mobilem. Věřte jí a budete mít oba klid. Stíhači a stíhačky, kteří nevěří, musejí vědět o všem, co jejich partneři na netu dělají nebo lezou partnerům do mobilů, nejsou oblíbení. Někdy se neustálým slíděním třeba i dozví, co nechtějí vědět. Zaměřte se raději na jiné věci, kterými na sobě zapracujete v kladném, např. na pravopis a psaný projev obecně. Mnoho štěstí v novém roce.

hodnocení

3x
Pise si s kolegom z prace, ale nie o praci. V lepsom pripade ju este neobraba. So sexom to mate ako? Neodmieta ho pre rozne zamienky?

liska5
hodnocení

2x

Tak sedněte vedle ní a pošlete jí SMS, jestli už je doma a kdy bude schopna komunikovat, co bude na večeři ap. Pro Vás je totiž mimo, tak ať se nediví.

liska5

Nemusí v tom být chlap.To by s tím snad někam zalezla.*zmateny* Ale třeba pomlouvají kolegyni, probírají drby...

makak
Nemusí v tom být kolega, může v tom být kolegyne*srdce*
Nezmysel, ved on sem napisal ako ona skryva mobil a prepina obrazovku, aby to on nevidel.

makak
hodnocení

2x
Hlavně klid, kdo orá pole mé,šetří pluh můj...
liska5

Aby mu nakonec jeho pluh nezrezavěl...

makak
...Šetří pluh můj pro jiná pole... ;)

Aneb p*ča není mýdlo, té neubyde.

delfik
hodnocení

0x

Tak myslím, že je nám všem jasné, že pracovní věci to nejsou. Jakou má pracovní dobu? Pravděpodobně sedí na Facebooku případně na emimino... Je závislá. Každopádně to svědčí o narušené důvěře a komunikaci ve vztahu. Má jiného? A nebo prostě nechce vidět, co o vás píše svým internetovým kamarádkám. Facebook je hnus protože lidi přestávaj normálně komunikovat.

Kamaratkam? To tazko.

anonim
hodnocení

0x
Vím že je to maličko starší vlákno ale mám doma něco dosti obdobné,stim že už mě řekla že mě nemiluje,dala si heslo na telefonu pořád si prý píše s kamarádkou prakticky celý den a pak jde večer se psem a musí sní ještě třeba hodinu volat.Uz jsem dosti vyčerpaný,ptal jsem se jí už mnohokrát ale vždy odpověď že v tom nikdo jiný není :) jako třešnička na dortu,začala hubnout začala se fintit a na mě nemá vůbec náladu.
No a co tady chceš slyšet? Pokud názory, tak ti ho napíšu. Tvoje paní je už na 99% myšlenkami úplně někde jinde. Přestaňte ze sebe dělat pitomce a řešte to rázně. Žijeme jen jednou, tak nebuďte tam kde je s vámi vyjebáváno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]