Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Šaty na promoci

Od: kecalka* odpovědí: 6 změna:

Zdravím, nevíte kde sehnat nějaké pěkné tmavší šaty na promoci? Nebyl např. někdo ve Van Graaf? Díky za rady

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

3x

Dobrý den. Ještě je možno zkusit Orsey - mívají šaty cca okolo 1000,- Kč, pokud nechcete vydávat přílišnou částku za ně. Teď bude začínat sezona, takže je možné, že přijde nové zboží. I v šatech od vietnamských obchodníků můžete být za dámu. Hodně pak totiž záleží na doplňcích. Nemusíte mít na sobě šaty za tisíce korun, abyste vypadala dobře.

khetti*
hodnocení

2x

Ahoj!

Já osobně si oděvy na "jednu příležitost" kupuju na vietnamské tržnici. Šaty na plesy, na oslavy... u nás ve městě mají velký výběr a krásné modely za pár kaček. Proč bych měla dávat za šaty pět tisíc, když si vezmu jednou, max dvakrát na sebe? To za ně dám raději pětistovku... :)

Jinak co třeba zkusit e-shopy, většinou třeba vidívám i krásné šaty v Bonprixu. Hodně štěstí při výběru!*slunce*

kecalka*
hodnocení

Dobře, ale šaty můžu použít i např. do divadla, nemyslím šaty za 5000, tolik nemám :)

khetti*

Jasně, ale nenosíme takové šaty každý den :)

Teď jsem byla na svatbě kamarádce, měla jsem jasnou představu o šatech ale nikde jsem je za rozumnou cenu nesehnala. šla jsem tedy do půjčovny společenských oděvů a za poplatek si krásné šaty (navíc přesně dle mého gusta) půjčila.*jasne*

Mě se třeba líbí tyto otto-shop.cz/... jsou elegantní, decentní, a přitom společenské *palec*

doplněno 23.08.10 12:54:

Nebo tyto :

bonprix.cz/...

kecalka*
hodnocení

z Bonprix se mi také něco líbí, ale chtěla bych si to vyzkoušet, ne všechno mi sedne a navíc mám to v září, takže nechci raději nic objednávat, asi by to nemuselo přijít :/

lidus*
hodnocení

0x

Dcera a její kolegové to vyřešili tak, že šli v talárech, bylo to moc hezké. Já a manžel jsme si nelámali hlavu, manžel šel v obleku co v něm chodí do práce a já v 30C co zrovna byly v obyčejných letních šatech. Byla jsem na několika promocích a ani jedna nebyla módní přehlídka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]