Ahoj, žádám o pomoc. Marně si vybavuji děj hororu, ale začínalo to partou lidí, co jela na dovolenou někam do bytu / paneláku, kde byli nakonec i uvězneni. Tuším, že nějaká holka tam měla halucinace a nakonec to došlo do stadia, kdy je musela sníst, neboť jim došlo jidlo apod. Vím, že horor byl strašně frustrující z toho důvodu, že se nemohli dovolat o pomoc. Ta bytovka / panelak byl odlehlý a vevnku ani uvnitř nikdo nebyl. Jednalo se o zahraniční film. Děkuji
Všechna čest patrone. I když mám celkem slušný přehled o hororech, tvůj popis mi na nic nesedí. Ale je tomu podobný horor Hladová hra, akorát to není v bytovce, ale v podzemí a holka tam nikoho jíst nechce. Parta jinak celkem milých lidí chce sníst jí. Dobrou chuť... doplněno 30.12.22 01:24: I když nemá ani 50% hodnocení, když se vžijete do situace těch postav, je to slušný film. Nenudil jsem se. csfd.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.