Nejste přihlášen/a.
Ano jde o tlak vody a nedokážu si představit jaký by tlak musel být, aby nahradil klasický mezizubní kartáček a nit.
Za mě vyhozené peníze.
Mám ji, používám, ale i ostatní pomůcky. Výhoda je, že co by se kartáčkem či nití dostalo hlouběji do mezizubních prostor nebo mezi zub a dáseň, to ústní sprcha vyplaví. Vzhledem k tomu, že mám pořád zuby zdravé, tak to asi zrovna vyhozené peníze nebudou. Od doby, kdy ji používám mě hygienička dost chválí.
Je to asi 2 roky co jsem si pořídil ústní sprchu Philips asi za 2000 CZK v domění, že již nebudu potřebovat mezizubní kartáček. Vyhozené peníze ! Mezizubní kartáček to nenahradí. Ústní sprchu jsem přestal používat, protože podle mě nic nenahradí mezizubní kartáček a nit. Ale je to jenom můj názor..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.