Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
nevíte o někom, kdo dělá brýlová skla na počkání nebo express? Zatím jsem si nechával vždy dělat v Grand Opticalu nebo Fokus (z Fokusu mám aktuální brýle a dobrý, ale náhradní co jsem si nechal dělat mně pokazili a vracel jsem je).
Potřebuju vyměnit skla, protože moje jsou po 6 letech KO poškrábaný. Výše zmiňované mají čekací dobu 7-10 dní. Nevím jak ostatní. Mám lokální prodejkyni optiky která u nás ve městě funguje minimálně 20 let, přemýšlím jestli to udělat u ní. Nabízí stejný čočky, akorát o sklo o 200kč levnější a odpadlo by cestování do Brna. Dělat komplet nové obroučky se mi nechce dokud mi nezvýší dioptrie. Pri nejhorším bych to těch 7 dní bez brýlí vydržel, tal slepej nejsem a mám dioptrické sluneční.
Děkuji.
ono záleží na tom, jaká skla si přejete ... můj NONAME prodejce - optika - na počkání zhotový (asi do 20ti minut) obyčejné sklo. Asférická už nechává dělat jinde - tj. čekací doba 5-7 dnů.
Tak třeba některé optiky mají stejné dodavatele obrouček - tj. mají i skla. ALE někteří mají třeba odpor k řešení výměny skel na u nich nezakoupených obrouček.
Takže nezbude než se prostě ptát na konkrétních pobočkách.
No v tom Fokusu mi říkali, že to dělají na počkání některé optiky, ale také je tam větší šance potom nějakých nedokonalostí. To bych si radši počkal, než mít skla ze kterých budu blbě vidět nebo mně budou bolet oči/hlava.
Spíš je otázka, jestli jít přímo do Brna, kde jsem si je nechal dělat a nebo zkusit ženskou u nás ve městě. Jestli to dělají přímo tam tak by tam mohl být rozdíl, jestli to obě posílají třeba do nějaké stejné firmy kde to dělají tak asi nebude..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.