Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, přípravek CHLORELLA ADVANCE Bio , 1000 tablet, jsem si pořídil za účelem snížení hmotnosti, detoxikace organismu... Jaké správně užívat? Co je hlavní funkcí tohoto preparátu? BMI mám 30+, rád bych redukci hmotnosti, proto jsem zakoupil...
Zkuste začít takhle:
1. den 1 0 0
2. den 1 1 0
3. den 1 1 1
4. den 2 1 1
5. den 2 2 1
6. den 2 2 2
7. den 3 2 2
8. den 3 3 2
9. den 3 3 3
a tak dále až k dosažení požadované maximální denní dávky na obalu.
Bere se 15 minut před jídlem (snídaní, oběděm, večeří). Hlavní funkce je vyčištění organismu a z mé zkušenosti to opravdu pocítíte. Když se budete prvních pár dní cítit nadmutý, tak je to v pořádku.
Jsem potěšen Vaší odpovědí, moc děkuju... na obalu čtu dospělí 2x denně 5 - 10 tablet a to se mi zdá hodně... Přeji Vám šťastný nový rok
A více u toho pijte. Čistou vodu, hlavně ráno nalačno a mezi jídly. Ty škodliviny je třeba z těla vyplavit. Dobré je přidat si do té vody lžíci jablečného octa. Na tu chuť se dá zvyknout. Vynechte průmyslově vyrobené potraviny s éčky a konzervanty a omezte cukr, bílou mouku a mléko, zato si přidejte různé zeleniny, ryby, ořechy. klíčky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.