Nejste přihlášen/a.
Ahoj, umím pomocí wordpressu docela dobře dělat vytvářet webové stránky. nemám problém ani s databázemi. Jsem student a chtěl bych se tomu věnovat občas, když nebudu zatížený něčím jiným, ne jako full time práci.
Máte nějakou zkuenost s hledáním jednotlivých zakázek v tomto případě?
Děkuji za odpověď
Ahoj, můžeš zkusit třeba webtrh.cz, také jsem tam kdysi začínal... Nicméně, já jsem šel tvorbou vlastních CMS a pluginů do webů.
Ale pokud o sobě dáš dostatečně vědět, tak klientelu najdeš... Ze začátku jsou nejlepší dlouhodobější spolupráce.
Například, můžeš oslovit nějakou firmu, která má zastaralý web a nabídnout jim své služby za nějaké rozumné peníze. Ale musíš jim ukázat, že už máš něco hotového... Třeba sám pro sebe udělat nějaký reprezentativní web a ten následně prezentovat případným klientům. Tehdy jsem také nabízel své služby různě po internetu, ale dokud jsem neměl žádné reference, tak po mně neštěkl ani pes... Aktuálně mám za sebou již desítky webů a spíš je problém čas než zakázky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.