Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Taneční kroužek pro dospělé?

Od: chcitancit odpovědí: 9 změna:
Dobrý den,
je mi 22 let a baví mě tanec. Někdy ve 13ti letech jsem i chodila do tanečního kroužku, kdy jsme pak měli vždy vystoupení před lidmi.
Existuje něco takového i pro dospělé? Našla jsem jen nějaké kurzy/lekce, ale nejsem si jistá, zda je to to samé.
Chtěla bych prostě někam chodit, 1 - 2x týdně, kde by byla stále stejná skupinka lidí a na závěr by jsme měli nějaké veřejné vystoupení.
Pokud máte i nějaké typy, můžete doporučit, je jedno jaké město.
Děkuji.
doplněno 27.12.22 15:19: Hledám moderní taneční kroužek. Město mi je jedno kvůli tomu, protože se budu možná stěhovat a proto bych si zvolila to město, kde by ta možnost kroužku byla.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

žena chodí takhle v HK. Myslím, že není problém sehnat, spíše to chce řešit nejprve město a pak hledat. :) jezdit 50km 2x týdně je asi nesmysl.

chcitancit
hodnocení

HK je celkem ideální. :) O jakou skupinu se prosím jedná? (můžete napsat do zpráv).

Je to divadlo Honzy Pokusila.

hodnocení

0x

V nedalekém městě jsou taneční pro pokročilé. Podmínkou je celý pár. Tanečnice či tanečníky nikomu nehledají. Tanečníci se učí to, co zapomněli, případně i nové další tance a fugury.

2 x do měsíce je taneční odpoledne pro seniory, to se Vás netýká. Lidé přijdou, někteří za písničkami, jiní za tancem. Hraje sympatická skupina, která umí kromě polek a valčíků zahrát třeba tango, blues, čaču, džajv. A i starší lidé si bezvadně užijí. Je to od 15 do 18 hodin. Jaga.

liska5
hodnocení

0x

Lidé Vám budou ochotněji dávat tipy, pokud uvedete okres, max. kraj. Nebo chcete jezdit rychlíkama s přestupem každý druhý den někam na druhý konec republiky?

chcitancit
hodnocení

Ne, ale zároveň si hledám práci a ráda bych se třeba přestěhovala někam, kde by ta možnost tanečního kroužku byla, abych tam měla práci a zároveň mohla chodit tančit.
Jinak mám na mysli modernější tance, než taneční v párech.

hodnocení

0x

V každém větším kulturní domě bývají taneční. Je na výběr několik kategorií. Klasika, latina, pro starší, pokročilé. Vloni chodili mojo madí i se synem a jeho dívkou. Letos vnuk chodí se svým děvčetem. Velké nadšení.

liska5
hodnocení

0x

Mám dojem, že slečna chce nějakou skupinovou modernu. Něco jako byla dříve skupina UNO, nebo jak vystupovaly v Česko- Slovensko má talent.. Taková taneční studia nebo party jsou ve více městech. Nepíše, jestli by brala třeba step.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]