Nejste přihlášen/a.
Určitě to nebylo schválně! Poslední dny je hodně viroz s takovým ukrutným kašlem. Dokonce se to nazývá dávivý kašel. I když ji takhle hnusně a buransky seřvete, ona to stejně neovládne, i kdyby se nad sebou zamyslela stokrát. Prostě učte se ovládat. Příště třeba dostanete kašel Vy. Zacpete si uši polštářem a zítra jí běžte koupit Mukosolvan na odkašlávání přes den a Stoptussin na noc.
Především by jste měl dospět. Takto se chová malý rozmazlený fracek. Jsou slova které jsem neslyšela od manžela po skoro 50 letém manželství. A věřte, že takto se mnou by muž mluvil pouze 1x. Śel by on - nebo já a už nikdy více by neměl možnost takto se mnou mluvit. Úcta,slušnost a tolerance je jeden ze základních pilířů soužití. Ale to ví jen opravdoví MUŽI - ne kluci.
To zní jako začátek rozchodu. Tady něco zásadně selhává a domluvy nepomůžou, protože jedna strana je uzavřená naslouchat nebo snést kritiku. I když nevím zda si s ní o tom už mluvil. Existují chytré knížky od psychologů, které radí jak řešit tyhle problémy s nasloucháním. To je jedna možnost. Pokud ovšem má zájem to řešit. Třeba ne. Třeba o tom odmítne komunikovat s tím, že bude trvat na svém názoru. Druhá možnost je psycholog, který vám pomůže řešit vyše problémy dřív než se to začne zhoršovat (tím by se vám to prodražilo).
Není to vztah, není to láska, spíš si myslím, že jste se někde potkali, domluvili na společném bydlení, protože v jednom byste byt neutáhli. Jinak mezi vámi nic rozhodně není. Už jen to, že spíte odděleně. Proto bych paní nenazývala "přítelkyně", spíš jenom "spolubydlící." O přátelství tady nemůže být řeči.
"Není to nic, co by nemohla ovládat". Zkuste někdy ovládnout kašel, oči Vám polezou z důlků, slzy budou téct a kašel stejně neovládnete. Je prostě silnější, než člověk. Vy jste se nikdy nerozkašlal v nevhodnou dobu? Třeba u stolu? To je něco podobného, jako by ona po Vás chtěla, abyste ovládl průjem. Bylo by vymalováno. A to doslova.
"Já jsem alfasamec, bude poslouchat." Tím jste mě utvrdil, že jste troll. Promiňte mi mou upřímnost, ale spíš než alfasamec jste megavůl. A to myslím vážně. Nebo druhá možnost: děláte si nejapnou legraci. A smějete se, že se lidé na Vás zlobí.
Myslím, že budete žít brzy sám. Paní není dřevo, abyste se k ní tak choval. Na sex asi příliš zdatný nejste a na Vaše nadávky nikdo není zvědavý. Nechápu, proč jste si právě Vy hledal ženu. Nadávat můžete kocourovi. Jaga.
Navíc mě dost nemile překvapil styl Vaší otázky. Žádný pozdrav, prosba, žádné poděkování na závěr. Jste asi cynický a sbebestředný člověk a na takové se přítelkyně zrovna nelepí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.