RB-No já slyšala že by mělo se platit taky mě to nejde na rozum.Hned jak pujdu na kontrolu kardio tak se musím zeptat jezdím na křižkový tak jsem taky zvědava jak dopadnu.SO.
rb*
Dobrý den, já bych měl jet poprvé, tak nevím. Budu rád,když něco zjistíte a dáte mi vědět.
rb*
Zdravím,
to jezdíte do Poděbrad?. Mě je 36 a měl bych jet poprvé a vůbec netuším co to všechno obnáší. Můžete mi prosím napsat něco konkrétnějšího. Děkuji.
rb-Jezdím do Poděbrad no podle mě hlavně penize za lazenský polatek se platí to je hned 500 kc.Jesli napsal AL BUNDA že se bude platit tak to se pltát ani nemusímvim že má pravdu.Jinak už ti to vše dopsali ostatani přeji hezký lečení.SO.
Jde o to kdy jsi dával na pojišťovnu vyplněný lázeňský poukaz od doktorů. Od té doby by se měli lázně ozvat asi do tří týdnů. Někdy to je dřív, někdy i dýl, podle obsazenosti a sezónnosti. Lázně trvají tři až čtyři týdny někdy ti to v lázních mohou i prodloužit. Sebou vzít věci jako na dovolenou na měsíc. Jestli seš čtenář, vem si sebou knížky, možná tam bude knihovna, ale to nevím. No a hodně peněz. Co tam s tebou budou dělat nevím. Záleží s čím do těch Poděbrad jedeš.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.