Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bude se platit za lázně?

Od: rb* odpovědí: 10 změna:
Mám prozbu bude se od nového roku platit pobyt v lázních

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nensy*
hodnocení

0x
RB-No já slyšala že by mělo se platit *bzum*taky mě to nejde na rozum.Hned jak pujdu na kontrolu kardio tak se musím zeptat jezdím na křižkový tak jsem taky zvědava jak dopadnu*plac*.SO.
rb*
hodnocení

Dobrý den, já bych měl jet poprvé, tak nevím. Budu rád,když něco zjistíte a dáte mi vědět.

rb*
hodnocení

Zdravím,

to jezdíte do Poděbrad?. Mě je 36 a měl bych jet poprvé a vůbec netuším co to všechno obnáší. Můžete mi prosím napsat něco konkrétnějšího. Děkuji.

mil®
A co chceš vědět. Do Poděbrad nejezdím.
nensy*
rb-Jezdím do Poděbrad no podle mě hlavně penize za lazenský polatek se platí to je hned 500 kc*bum*.Jesli napsal AL BUNDA že se bude platit tak to se pltát ani nemusím:)vim že má pravdu.Jinak už ti to vše dopsali ostatani přeji hezký lečení:).SO.
rb*
hodnocení

Tak všeobecně, vůbec netuším: jak dlouho budu čekat na termín, jak dlouho tam budu, co všechno s sebou, co všechno tam se mnou budou dělat atd. Díky.
mil®
Jde o to kdy jsi dával na pojišťovnu vyplněný lázeňský poukaz od doktorů. Od té doby by se měli lázně ozvat asi do tří týdnů. Někdy to je dřív, někdy i dýl, podle obsazenosti a sezónnosti. Lázně trvají tři až čtyři týdny někdy ti to v lázních mohou i prodloužit. Sebou vzít věci jako na dovolenou na měsíc. Jestli seš čtenář, vem si sebou knížky, možná tam bude knihovna, ale to nevím. No a hodně peněz. Co tam s tebou budou dělat nevím. Záleží s čím do těch Poděbrad jedeš.
mil®
Koukni ještě sem:
lazne-podebrady.cz/...

mil®
hodnocení

0x
Taky jsem slyšel , že se bude doplácet. Taky by mě zajímalo co se dozvíte.
al bunda*

Bude se doplácet stejně, jako se bude doplácet třeba za pobyt v nemocnici.
Hezký den.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]