Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bojím se sexu

Od: fnuk odpovědí: 7 změna:
Bojím se sexu , byl jsem do svých 2x let panic. Nějakou dobu mám přítelkyni, od te doby se bojím sexu, nedokážu začít, začnu stresovat a vše tím zničím. Když se něco nepovede dostanu to dost vyžrat.
Když není déle jak tři dny , začnu opět stresovat jestli bude vše v pořádku. Tím pádem se opět něco pokazí. Nejlepší je když je každý den. Ale ani tak ho nedokážu začít.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Dostaneš to vyžrat? Partnerka je asi trochu hloupější ne? Tohle žena s mozkem neudělá, protože chápe, že když je chlap ve stresu a honí se mu hlavou kde co, tak to prostě nejde a tím, že ti to dá sežrat, tak to akorát prohloubí. Za mě hloupá a sobecká. Ničeho tím nedosáhne, naopak. Poohlédni se po jiné slečně, která bude moudřejší a jinde třeba nebude stres.
Upřímně se ti nedivím, pokud tě ještě dusí a dává ti to sežrat.
Já měl partnerku 7 let bez sebemenšího problému, pak jsme se rozešli a našel jsem si jinou slečnu a během prvního sexu se mi to stalo. Nikdy by mě nenapadlo, že by se něco takového mohlo stát a trvalo to pár měsíců kdy to někdy šlo a někdy ne. Slečna trpělivá a řešili jsme to.
Bylo to v hlavě moje sebevědomí i když nebyl žádný důvod. Tohle se stává. No pak se to najednou zlomilo a již nikdy žádný problém nebyl. Kdybych mě ale partnerka nepodpořila, tak kdo ví. Asi by to nedopadlo dobře. Hodně zdaru.

plovak
hodnocení

1x

Problém není v absenci sexu, musel si zažít nějaký trauma nebo máš nějakou duševní nemoc... Těžko říct, to by chtělo psychologa.

mjj

To si myslím taky. Je to něco z minulosti. A rady s alkoholem jsou nejlepší cesta k alkoholismu, protože příčinu neřeší.

tebi
hodnocení

1x
Tělo ti říká, že to není ta správná partnerka, jinak by ses nestresoval.

hodnocení

0x
To je přítelkyně tak ošklivá nebo velká že se bojíš?
Nebo je to komandant a ty musíš poslouchat na slovo?
Jinak nechapu proč by si se bál ženskýho přirození
No je tu ještè možnost že bys byl na chlapy a ty se to bojíš přiznat
Co když si dáš o výkendu pár skleniček ani to nepomáhá?

liska5
hodnocení

0x

To Tě partnerka nějak hodnotí a či boduje? Nebo si jen sám myslíš, že jde o výkonnostní disciplínu? Dej si skleničku, když to bude vypadat na hezký večer. A nemysli na sex, mysli na mazlení. To z toho vyplyne. A taky to nech trochu na ní.

hodnocení

0x

A co potřebuješ vědět?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]