Prosím vás o názor.Včera jsem se chtěl podívat na nějakou seznamku našel tuto ale zadal sem pouze můj meil a fiktivní rok narození na meil my Pak přišel potvrzování email ale ten sem nepotvrdil ale smazal protože sem si přečetl recenze o této seznamce.psali že po lidech vymáhání peníze Ptám se mám ce něčeho bát kromě svého emailu sem nic víc neuvyplnil děkuji
Dobrý den, pokud nejste zadaný (nebo to před manželkou či přítelkyní utajíte), tak se bát nemusíte - jenom budou možná z té seznamky nebo jiných webů na e-mail posílat nějaké nabídky a spam (a to budete mazat bez klikání na tam případný odkaz). Zdravím!
doplněno 23.12.22 19:32:
Ovšem, v tom obrázku se píše, že jste musel vyplnit kompletně registrační dotazník, tak jste asi poskytl i jiné informace, než e-mail. adresu.
doplněno 23.12.22 19:49:
vasil - no, tak žádnou jinou podstatnou informaci jste asi neuvedl. Jen ten e-mail a k tomu jsem Vám už psal.
vasil
Jo tam byl jen meil a velikost osoby barva očí atd ale jméno bydliště nikoliv
vasil
Takže se není čeho bát? Na meil sem už neklikl co myslíte?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.