Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je to covid?

Od: lizza odpovědí: 11 změna:
Dobry den, posledni tri dny jsem hodne unavena, nemam chut k jidlu ani zizen a boli me v krku. Do prace chodim i presto. Jen nevim, jestli na Vanoce nebudu nemocna nebo jestli to neni covid. Co pomuze?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

Á další nezodpovědný sobec-nejenže přecházením škodíte sama sobě, ale ještě roznášíte mezi další lidi!

Proč nejdete k lékaří? Ten Vám udělá test a výtěr z krku a pak dle výsledků nasadí nebo jen doporučí léčbu a příp. napíše neschopenku-DPN

re4zon
hodnocení

7x
Pomuze jit k doktorovi nebo pockat az to prejde - to se da urychlit odpocinkem. To pracujete v chranene dilne? Jinak nechapu, jak se takhle muze ptat dospely clovek.
petr2

Presne jak pises vubec nechapu jak se takhle muze ptat normalne smyslejici clovek

Z čeho usuzujete, že se tak ptá normálně uvažující dospělý člověk?

hodnocení

7x

Moment, podívám se na vaše testy... Tak copak tu máme? Á, je to negativní na kovit, bude to jen nachlazení. Ordinuji klid na lůžku, vitamic C, čaj a aj tu odlivku slivovice si můžete dát. Doktor Mundy

hodnocení

3x

Proč si nekoupíte za pár korun blbej test a máte klid když jdete z práce? *frajer*

Protože ten test může falešně hodit kovit a dotyčná se z toho sesype.

zaseja

A to je důvod riskovat, že nakazí někoho dalšího?

diagnostik
hodnocení

0x

Ne to není cvd, to je deprese nebo něco porobnýho. Možno taky pouhý předvánoční stres případně syndrom vyhoření.

hodnocení

0x
Teď řádí různé virozy. Může to být kovid a nemusí. Já měla něco podobného na podzim,když jsem ležela v nemocnici (s něčím jiným). 3 dny jsem brala Paralen a pak to ustoupilo. Ani mě netestovali. Podle mě pokud máte mírné příznaky,je zbytečné se testovat,ale je dobré zdržet se kontaktu s lidmi. Ať už jde o kovid nebo ne,většinou jsou tyto virozy přenosné. Takže Paralen a klid na lůžku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]