Dobry den, posledni tri dny jsem hodne unavena, nemam chut k jidlu ani zizen a boli me v krku. Do prace chodim i presto. Jen nevim, jestli na Vanoce nebudu nemocna nebo jestli to neni covid. Co pomuze?
Pomuze jit k doktorovi nebo pockat az to prejde - to se da urychlit odpocinkem. To pracujete v chranene dilne? Jinak nechapu, jak se takhle muze ptat dospely clovek.
petr2
Presne jak pises vubec nechapu jak se takhle muze ptat normalne smyslejici clovek
Moment, podívám se na vaše testy... Tak copak tu máme? Á, je to negativní na kovit, bude to jen nachlazení. Ordinuji klid na lůžku, vitamic C, čaj a aj tu odlivku slivovice si můžete dát. Doktor Mundy
Teď řádí různé virozy. Může to být kovid a nemusí. Já měla něco podobného na podzim,když jsem ležela v nemocnici (s něčím jiným). 3 dny jsem brala Paralen a pak to ustoupilo. Ani mě netestovali. Podle mě pokud máte mírné příznaky,je zbytečné se testovat,ale je dobré zdržet se kontaktu s lidmi. Ať už jde o kovid nebo ne,většinou jsou tyto virozy přenosné. Takže Paralen a klid na lůžku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.