Nejste přihlášen/a.
Dobry den, posledni tri dny jsem hodne unavena, nemam chut k jidlu ani zizen a boli me v krku. Do prace chodim i presto. Jen nevim, jestli na Vanoce nebudu nemocna nebo jestli to neni covid. Co pomuze?
11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
Teď řádí různé virozy. Může to být kovid a nemusí. Já měla něco podobného na podzim,když jsem ležela v nemocnici (s něčím jiným). 3 dny jsem brala Paralen a pak to ustoupilo. Ani mě netestovali. Podle mě pokud máte mírné příznaky,je zbytečné se testovat,ale je dobré zdržet se kontaktu s lidmi. Ať už jde o kovid nebo ne,většinou jsou tyto virozy přenosné. Takže Paralen a klid na lůžku.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]