Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyuctovani dani

Od: eleonora* odpovědí: 7 změna:

V tomto roce jsem marodila 2 mesice,dostala jsem odstupne.Od ledna budu mit novou praci,ale podnik me vyuctovani dani neudela.Zvladnu to jako lajk sama? Nebo vyplati se me nekoho zaplatit,aby me je udelal? Ja jen abych nekomu nezaplatila 1000 kc a pak dostala treba 500 kc.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

petrm
hodnocení

0x

Podnik, ve kterém jste pracovala, vám vyúčtování daní může udělat. Alespoň mě to udělali, i když už jsem tam 6 měsíců nepracoval. Přeplatek mi poslali na účet.

Ano, vyúčtování daně dělá poslední zaměstnavatel v roce. Stačí si na předepsaném tisko/... požádat.

eleonora*
hodnocení

Tak posledni zamestnavatel me dane urcite delat nebude,tam odchazim ve zkusebni dobe.A novy zamestnavatel take ne,proto se na to ptam.

Tak posledni zamestnavatel me dane urcite delat nebude Když nepožádáte, tak nebude.

ahoj*

Tak, musi POZADAT a nejlepe pisemne...

A proc odchazi eleonora ve zkusebni dobe, uz ma praci v tom Lidlu?

nov
hodnocení

0x

Poslední zaměstnavatel by Vám měl automaticky vydat Potvrzení o zdanitelných příjmech. Nebo si o něj požádáte. Daňové přiznání není těžké sama vyplnit a podat na FÚ.

Potvrzení o zdanitelných příjmech se vydává pouze na požádání, ne automaticky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]