Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,chtěl by jsem se zeptat někoho, kdo má zkušenost, jak a čím léčit roztroušenou sklerozu? A dá se vůbec vyléčit?Popř.co vše je potřeba vykonat, aby člověk vůbec dostal na tuto nemoc invalidní důchod? Přítelkyně už běhá 2 roky po doktorech a stejně ji ho neuznaly.To snad nejde uznat bez roční neschopenky? Díky za každou radu. Nick
Vyléčit nejde, ale lze nemoc zpomalit pomocí injekcí. U každého se ta "rychlost" projevuje jinak. Někdo je do dvou let na vozíku, jiný má třeba do konce života jen lehčí problém se stabilitou. Pro získání invalidního důchodu je klíčové, co napíše obvoďák pro posudkového lékaře.
jojo... psát může co chce....posudkový lékař se špatně vyspí a je vymalováno-on Vás nevyštří ale jenom se vyptává a pak vynese ortel...ona ta práce posudkového lékaře není moc dobře placena a nikdo to nechce dělat...no a pak trefíte jako já na někoho já co je bývalý vojenský doktor věkem okolo 80-90 let a ...škoda slov...teď už jsem na důchodě ale to ponížení co jsem zažil tak na to budu myslet až do smrti...
- nejíst: příliš chladné nebo chlazené pokrmy a nápoje, vše syrové, sušené, konzervované, mražené, junk/fast food, s mnoha éčky a chemikáliemi, těžko stravitelné, z bílé mouky a bílého cukru, příliš smažená a ostrá jídla, příliš lilku a rajčat, omezit brambory, pozor na sladidlo aspartam (vyvolává účinky podobné MS)
- jíst: snadno stravitelná, čerstvá a teplá jídla, polévka z dýně, cuket, vařená okurka, vařená listová zelenina, celer, chřest, řepa, špenát
- léčivky: mateřídouška obecná, Withania somnifera (indická obdoba ženšenu)
- ájurvédský lék Basant Malti ras (obsahuje zinek)
- Rifeho rezonanční léčba
- reiki
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.