Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lze zrušenou debetní kartu obnovit?

Od: tebi odpovědí: 2 změna:
Ahoj, před chvílí jsem si svou zbrklostí zavarila- zrušila jsem kartu k účtu, který používám často. Ach jo, mám dva účty u Raiffeisenbank, jednu z nich Equa bank- spojily se. A s karta mi nefungovala z Raiffky, tak mi poslali druhou kartu, tu jsem aktivovala,zároveň jsem starou chtěla zrušit, jenže jsem si neuvědomila, že jsem zrušila kartu k účtu Equa. Nevíte, dá se to zvrátit ráno, když zavolám na info linku?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
To znam taky se mi to povedlo maš smúlu je třeba zažadat a pošlou ti novou kartu
Vratit to nejde

hodnocení

0x

Podle mých informací je zrušení z bezpečnostních důvodů nevratné. Ale přesněji to řekne jen banka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]