To je těžké, asi každý poradí nějaké vykopávky ze svého mládí. Nepíšeš, kolik ti je, to je pak těžké. Podle mne je řešení přes spotify či podobně vybrat pár sobě milých alb a systém ti pak sám bude nabízet podobný styl či interprety. Já si takhle udělala pár playlistů, posbírala z oblíbených od syna, sebe, vzpomínek a teď už dostávám jen nabídky na poslech podobných.
V poslední době mě potěšila mongolská rock skupina The HU, jsou skvělí, Beedle The Bardcore (moderní skladby ve formě gregoriánských chorálů, to je dobrý úlet, Jensen McRae a podobně.
To mě mrzí. Toto je skvělá stránka. Kouknout se, co se kde ve světě poslouchá. A v každém městě je několi desítek rádií. ODKAZ Dá se najít i spešl s oblíbeným stylem a klidně i bez mluveného slova.
Beth Hart,Joe Bonamassa,Nick Cave,Mike oldfield,Vaya con Dios,a další mraky dobrých kapel a solovych zpěvaček a zpěvákú.Vlítni na You Tube a nassávej do alelúja.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.