Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zánět dělohy - jak zachránit život?

Od: ponydaysi® odpovědí: 18 změna:

Dobrý den...Když někdo trpí silnými bolestmi kvůli zánětu dělohy už více jak 14 dní a nejde k doktorovi (zároveň dotyčná osoba je náchylná na vznik cyst , myomů a podobně)...tedy teď už kvůli otravě je od 18:30 v nemocnici- jak bych mohla pomoci?...prosím o radu je to naléhavé...na internetu jsem našla spoustu rad a babské rady...ale mnohem více by mi pomohlo z vlastní zkušenosti , nebo něco co opravdu na 100% zabere

doplněno 21.12.22 09:14:

Tak ji dneska pouštějí domů za podle nich - simulaci i když bolestí brečí...jako prostě nevím co můžu udelat, víc než že sem napíšu...ale nečekala jsem že ji zachrání...stejank mi prostě všichni umřou a nic s tím nemůžu (stejně jako dědové i dvě tety)...udělali mi to taky že mi nepomohli ...proto zdravotnictví celkově nenávidím...akorat mi navíc přidělali problemi...když mi bylo 14 a skončila jsem v sanitce a pak na kapačkach a to začali prázdniny tak mě poslali kvůli nejasným výsledkům nakonec k psychiatrovi...bylo to perfektní když jsem začala hubnout zvracela jsem a bylo mi zle a pak mi zjistili až po více jak půlroce roce když jsem na tom byla extrémně kriticky že mam zánět mozkových blan od boreliózi a eb vir, a že mě opravdu nenutí zvracet jen moje simulace během léta, protože si určitě moc přeju být v nemocnici během prázdnin...

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

8x

Dobrý den, teď už nemusíte dělat nic - osoba je od 18:30 kvůli otravě v nemocnici a tam už si poradí (udělají vše možné i nemožné, aby byl život zachráněn). Jak dlouho jste o problému věděla? Nešlo nic udělat dříve? Muselo to zajít tak daleko? K čemu potřebujete babskou radu? Zdravím!

hodnocení

4x

100% zaberie nepliest sa lekarom do remesla, kam to inak vedie, ste nazorne videli.

hodnocení

Nikdo se nikomu nikam nepletl!

liska5
hodnocení

4x

Když už je v nemocnici, tak jen zbývá, než se modlit, aby ji neporazila celková sepse.

pb®
hodnocení

3x
Život zachrání lékaři. Dají infúze s antibiotiky, v krajním případě, pokud to nebude zabírat, odeberou zanícenou dělohu. Postižená osoba je blbka, nechat dojít zánět dělohy až do celkové sepse. Nechtěla jít k doktorovi ukázat frndu, tak teď si doktory užije s celou parádou, včetně vyšetřování několikrát denně. Přece zánět jen nebolí, ten i smrdí, fuj.

smutne
hodnocení

2x

Jaké měla osoba důvody k vyhýbání se lékařům? Já nemohu doporučit nic, vím jen, že při zánětech se bere vitamín C, možno i 3x denně 500 mg.

hodnocení

2x

Dobrý den. Je v péči lékařů a to je pro ni v této situaci to nejlepší. Vy jí držte palce, choďte jí navštěvovat a buďte jí oporou. Nemůžete pro ni udělat víc, než lékaři. Babské rady mohou někdy spíše uškodit, než prospět.

hodnocení

2x

To je mi líto, že to dopadlo špatně. Odveďte ji do jiné nemocnice. Nic jiného než zajištění řádné lékařské pomoci pro ni udělat nemůžete. Nenechte se odbýt, buďte vytrvalá. Z nemocnice musí odejít ve stabilizovaném stavu, s odpovídajícími léky.

hodnocení

1x

Jestli jí chcete pomoci, tak jí do nemocnice dovezte, co bude potřebovat.

hodnocení

1x

Tento pribeh zacina byt dost divny ... totiz od temy "ako zachranit zivot" sme sa dostali k zaveru lekarov, ako pacientka simuluje. Pri zapale by boli zhorsene laboratorne parametre v krvi a to by si ziadny lekar nedovolil oznacit za simulaciu.

Má z lékařů mindrák, proto celá diskuze směřuje jinam.

Léčit vonejma tyčkama a mastma kdoví z čeho a pak v hrozném stavu kamarádku hospitalizovat a seřvat doktory, že neumí zázraky na počkání.

To je nejlepší styl těchto lidí.

Pripadne ma myom, navrhli jej operaciu, ona chce nejake zazracne bylinky. Teraz ju chytili akutne bolesti, sama si "diagnostikovala" zapal, lekari zopakovali svoje o nutnosti operaciie a pustili ju domov, kedze zapal nema.

Přesně tak to na mě působí.

hodnocení

Neví co jí je..

liska5

Tak to zánět dělohy není?

sametka
hodnocení

0x

A kdo udělal diagnozu, že je to zánět dělohy? Jestli lékaři, tak není simulatka a musí se léčit.

liska5
hodnocení

0x

Buďte ráda, že to není sepse. Jak jste na ten zánět dělohy přišli? Měla teplotu? Výtok? Zánět poznaj z krve /CRP/, ze stěru další diagnozy, myom zjistí gynekolog pohmatem. Ta bolest může být od páteře, nebo bolí něco vedle, močák, močovody, vaječníky, střevo. To by snad měli vyloučit. Znám případ bolesti po pádu na zadek. Od pohnuté kostrče bolel celý podbřišek. Ortoped natřel rukavici vazelínou a ty poslední obratle srovnal přes konečník. Zařvala a pak byl už trvale klid.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]