Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prodej starých věcí v aukcích

Od: vencca odpovědí: 6 změna:
Dobrý den,
slyším v rádiu, že se prodávají různé věci do kterých by člověk neřekl, že mají hodnotu.
Dnes třeba jeansy staré 160let za cenu 2.5miliónů Kč.
Zajímalo by mě kde se takové věci prodávají?
Když bych chtěl nějakou zajímavou věc co by mohla mít hodnotu prodat, kde jí vystavit? Nevíte jak to funguje?
Jak taky zjistit co má hodnotu a co ne?
Chystám se přebírat věci z půdy, tak mě to napadlo.
Díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

paveldvorak
hodnocení

2x

klidně na českém aukru

riva
hodnocení

0x

Hlavně je to věcí reklamy. Protože musíte nejprve najít ty správné "oslíčku otřes se", kterým nabulíkujete, že ta veteš je životní šance.

vencca
hodnocení

Takové vzácné věci se podle mě určitě nenabízí běžně na bazarech, Aukru atd. Ale kde jinde?

Budete se divit, ale i tam se občas něco cenného najde. Znám člověka, který koupil za 10 Kč jakousi knihu na blešáku v Praze a dokázal jí prodat za několik tisíc. To už ale musíte o příslušném sortimentu něco vědět.

autak

Přesně tak, a to není případ tazatele. Musíte být expert na danou problematiku :)

hodnocení

0x

Pokud jde o sběratelské záležitosti rekněme do 10000 Kč tak je aukro fajn. Než vystavím něco, u čeho neznám hodnotu, tak prolezu internet (včetně Aukra) abych pochopil, co vlastně mám. A pak to vystavím a děj se vůle boží.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]