Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Voda do kina s sebou?

Od: jakell® odpovědí: 25 změna:

Můžu mít do kina na 4D vlastní uzavřenou vodu?

25 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

etana*
hodnocení

5x

Jdeš na Avatara? Tam bude vody dost.

riva
hodnocení

5x

Proč by to člověk dělal? Bez vody vydrží dva dny, tak přečkat nějaké kino bez upíjení nemůže znamenat žádné nepohodlí.

autak

Třeba má cukrovku, možná o tom ani neví

re4zon
Ja bych rekl, ze je kazdemu prd do toho, proc to chce delat. I kdyz vymyslet, ze asi chce napit, to neda tolik prace. Pokud to neni v podminkach zakazano, tak si tam muze prinest co chce.

hodnocení

4x

Já bych to nehrotila. Být Vámi, tak si někam do kapsy strčím tu malou lahev vody, to nebude ani vidět a možná, že ji ani nebudete muset otevírat, protože Vás uklidní ten fakt, že ji v kapse máte a že se napít můžete.;)

hodnocení

3x

Jak už bylo uvedeno, kina nepovolují donášet si vlastní pití, čímž návštěvníky nutí kupovat jejich pití se 100% přirážkou. Pokud si vezmete dvoudeci láhev a nebudete ji ukazovat, tak si vás nikdo nevšimne, ovšem pokud během promítání vypijete litr tekutiny, pak doporučuji camelbag pod svetr a do úst hadičku:-D

A pro jistotu bažanta... :-D

ml1

Limča a popkorn je snad dneska povinností. Kvůli tomu se přece do kina chodí, ten film je vedlejší. Já teda v kině byl naposledy, když se promítalo z celulojdového pásu, tak nevím, jak to dnes může vypadat, nějak mě to za ty peníze neláká.

Každopádně bych to neřešil a nějakou tu sváču bych si vzal. Letištní kontrola tam u vchodů určitě nebude (no i když kdo ví, při dnešní "hrozbě").

autak

Pokud u vsupu uvidi jak si neses 2L PET coca colu, tak te vyrazi... Pokud budes mit bagl, tak te poslou do satny... Mensi lahev by mohla v damske kabelce projit...

falschspieler

V kině samozřejmně můžete konzumovat co chcete. Provozní řád říká, že je možno konzumovat jen jídlo a nápoje zakoupené v prostorech multikina. Proto je důležité mít ke svým potravinám kupní smlouvu, kde je uvedeno jako místo uzavření smlouvy uvedeno "prostory Multikina"

hodnocení

3x
Co se naglogat těsně před vstupem, když ti nestačí menší schovaná petka? Jinak hlasité šustění chroupání, srkání atd je důvod, proč jsem v kině nebyl nejmíň 8 let a takto to i zůstane. Je pro mne nepředstavitelné vysolit docela vysoké částky za zážitek, kdy jsou v hlavní roli zvuky spolusedících zaskládaných jídlem. Jinak důvod zákazu vlastních poživatin je jen to, že kina mají největší marži právě na prodeji předraženého žrádla. Když se při covidu zakázala konzumace, radši ani mnozí neotevřeli. A jestli jdeš do kina, kde na tebe funí vichřice a třese to sedačkama, tak tam bych logicky nebral nic,co není třeba.

hodnocení

2x

Je fakt, že třeba diabetik pije častěji. Proto malá plastová lahvička /0,3/ by pro takto nemocného na škodu nebyla.

Jen si musíte uvědomit, že když je příjem, je i výdej. ;) A nebylo by od Vás fér třeba 3 x za představení ostatní diváky rušit a drát se řadou ven, abyste si mohl dojít na záchod. A po chvilce zase zpátky. Z tohoto důvodu bych se snažila příjem tekutin po dobu představení omezit, ještě lépe zcela vyloučit. Jaga.

Tak mě napadlo,když některá dívka nevydrží 2 hodiny bez pití a bude potřebovat si odskočit na WC, že by byl řešením Čurokap, vezme si ještě jednu lahev, jen aby se pak nespletla.

hodnocení

0x
To bude uvedeno v návštěvním řádu kina.
doplněno 19.12.22 11:31: Opradu to tam není? O jaké kino se přesně jedná? Protože třeba v návštěvním řádu Cinema City to uvedeno mají:"21. Konzumace potravin a alkoholických i nealkoholických nápojů zakoupených mimo multikino Provozovatele je ve všech prostorách multikina zakázána."
hodnocení

Tam o tom bohužel nikde zmíňka nebyla.

jakell - pochopitelně, že to tam uvedeno není. Stejně jako tam není, že do kina nemáte chodit třeba v plavkách. Nemůže v tom řádu být uvedená každá pitomost. Běžného návštěvníka kina by to ani nenapadlo, ale bránit Vám v tom asi nikdo nebude.

CineStar má na svém webu také uveden zákaz vnášení a konzumace jídla a nápojů zakoupených mimo prostor kina.

hodnocení

0x

Kdyby to bylo zakázané, tak to bude uvedeno, sám píšete, že to uvedeno není.

hodnocení

0x

Jak dlouho ten film trvá? Jestli dlouho, je potřeba si vzít i svačinu. Jen si myslím,že ostatní diváci nebudou nadšení. Za našich mladých let jsme nepotřebovali tolik pít, abychom třeba 1/2 dne nevydrželi bez vody, pokud jsme nevyvíjeli náročnou fyzickou činnost. Asi se mění podstata člověka v obojživelníka.

etana*

za našich mladejch let jsme v kině vybalovali šustící bonbony a chroupali brambůrky, takže já bych to teda zas tak nenapalovala. Koneckonců je to podobné jako maminy v tramvaji, které začnou futrovat děťátko, sotva tam vlezou.

etana...

za našich mladejch let jsme v kině vybalovali...v posledních řadách se mačkali na spolužačky...

ml1

Děťátko je asi něco jiného. Ale jinak v tramvaji je to taky zakázané, je to ten piktogram, co vypadá jako zákaz mobilů (ale na tramvajích byl dávno před mobilizací a ani nevím, jestli v tom dnešním vizuálním smogu tam vůbec ještě je, ale v přepravních podmínkách je to napsané).

Však, když někdo rozbaloval bonbón, tak ostatní se po něm ohlíželi a napomínali ho. Pamatujete?

etana*

Lenulakr, samozřejmě. Na dotyčného hříšníka se syčelo a uvaděčky chodily napomínat. Ono taky tehdy bývalo kino narvané k prasknutí, což nyní už není. Včera jsem byla na Avatarovi v jednom multikině a bylo nás v hledišti asi pětadvacet, takže by si nikdo nevšiml, ani kdybychom si přinesli řízky a pivo. Jen tam smrděl popcorn :)

autak
hodnocení

0x

@jakell dokonce ani v 5D kine NESMIS: viz vysledky hledani, staci 5 sekund hledat a az pak se ptat... : klikni google.com/...

ps: neuvedl jsi, v jakém konkrétním kině!?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]