Nejste přihlášen/a.
Zdravím, měřím 170 cm a můj největší problém je, že nedokážu být s klukem co nemá aspoň 175 cm. Vždy, když někoho poznám (nejčastěji přes seznamku), tak mám štěstí sice na člověka co je jeden z těch co jsou v klidu, rozumíme si, ale je prostě nižší než já nebo stejně vysoký, a bohužel ipřestože by byl super přítel, tak s ním dokážu být jen kamarádka. Potřebuji se vedle mého budoucího přítele cítit bezpečně a psychicky jako ta submisivní...zatímco u kluka, co je stejně vysoký se cítím jako já ta dominantní a ta co ho musí ochránit...ráda bych to přestala řešit, ale nevím jak...nějaké tipy?
Měřím cirka 158 a muži mě standardně převyšují aspoň o hlavu. Často mám uši kousek od jejich srdce a už dlouho říkám, že aspoň vím, kam bodnout, až mi zlomí srdce Co jsem tím chtěla říct - neřešte koniny a nebuďte taková drama queen. Neměříte dva metry, abyste si nemohla vybrat, průměrná výška u mužů v ČR je kolem metru osmdesát. Ono by možná nebylo od věci zvednout oči od Tinderu a seznamovat se i jinak, než "nejčastěji přes seznamku."
Jdete na to špatně, vysocí chlapi koukaj na svět z výšky, jsou impozantní, takže nemají potřebu být dominantní, jsou v klidu a pohodě. Pro toto právě najděte prcka - ti se musí prosadit. Proto bývají razantní. Znám poučku - nikdy se ne.er do malých chlapů, smrdí to průšvihem. Jsem malej pakátl, přítelkyně je vyšší než já. Když jsme spolu začínali, chytal jsem na drc, na každou jedovatou poznámku okolí, dnes už to mám od ní radši zakázané. To jí ovšem nebrání prohodit u východu z marketu nahlas jedovatou poznámku vůči smečce nepřizpůsobivých na doslech. Když jsem ji krotil, že to není moc fajn, utrousila - no a co, co by se mi mohlo stát, když jsi se mnou.... Nejde jen o výšku, jde i o raplovitost.
Mám to podobně - taky se necítím dobře vedle chlapa, který je menšího vzrůstu, a potřebuji k sobě vysokého muže. Je to v pořádku. Muži mají taky nějaké požadavky na své ženy jakožto partnerky a taky chtějí mít přítelkyni, která jim bude vyhovovat i po té fyzické stránce (a paradoxně jim to nikdo nemá za zlé, že chtějí míž vedle sebe alespoň trošku přitažlivou ženu). Navíc mít minimální hranici 175 cm u chlapa je v pohodě a spousta mužů se do toho vejde, ale je potřeba se seznamovat mimo internetové seznamky.
Uklidni se! Ten na kterého čekáš, ještě nepřišel. Všechno má svůj čas. Teď máš sbírat radost a zkušenosti, užívat si a až bude správný čas, ten pravý přijde. A bude ti jedno, jak je vysoký. Bude důležité, že tě bude milovat, tybudeš milovat jeho, navzájem si budete, jeden druhého vážit, protože budete vědět, že si můžete důvěřovat a být oporou pro toho druhého. Jen tak, pro ilustraci, já mám 173, dcera má 183 a vnučka 193. A úředstav si, všechny jsme poznaly lásku a rodinu a děti a vůbec, životy, podle našich představ. Klid a prozatím pracuj na sobě, až přijde ten pravý, ať máš co nabídnout.
Dobrý den, toho se nezbavíte, protože to tak máte v hlavě nastaveno. Jenom nerozumím tomu, proč si na té seznamce rovnou nezadáte, že hledáte vysokého muže - není to přehnaný požadavek a ušetříte si zklamání i čas. Zdravím!
Když už Vám něco, co partner nemůže změnit, vadí hned při seznámení, tak to časem lepší nebude.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.