Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
měla jsem v zubu díru jak po dělové kouli, jak pravil můj zubař, vyléčil, spravil (dočasně) a teď si mám rozmyslet, zda tam přijde obyčejná plomba (bílá, je to čtyřka vlevo dole), nebo korunka. To první, je rychlé, levné, ale vzhledem ke stavu zubu by to prý nemuselo být zas až tak moc trvalé. To druhé bude chvíli trvat, bude to o hodně dražší, ale zase to údajně vydrží. Tak co byste udělali vy?
Nevydrží. Stejně se nikdy nepovede vyčistit kanálky na 100% a občas to začne i po letech zlobit.
Hodně záleží na vitalitě zubu. Zde můžeme posuzovat pouze bezkontaktně. Je mrtvý, živý? Mrtvý zub časem zkřehne.
A jak již výše někdo uvedl, může být časem problém se zánětem kanálků. To je o různosti názorů.
Korunka může být celokeramická, nebo metalokeramická, dokonce již je možnos tisku na 3D.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.