Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zápach s úst

Od: rasty* odpovědí: 5 změna:
Nevíte někdo co s tím?Zuby si čistím i 5x denně,žvýkám žvýkačky,ale nic nezabírá.
Jsem s toho neštasný,napadlo mě vypláchnou si pusu ředidlem,ale to asi není dobrý nápad.
Máte někdo radu?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
hodnocení

0x
Neodkládat návštěvu zubaře. Může to být kaz nebo zánět. A nemusí to nutně bolet.
Hezký den.

jaja28*
hodnocení

0x

Nejdříve opravdu zajděte na zubní a pokud lékař shledá vše v pořádku, tak jednou z dalších možností této nepříjemné skutečnosti /zápachu z úst/ může být i v zažívání, nebo také v chronicky zanícených krčních mandlích, kde se vytváří hnis. Když se vyloučí nemocné zuby a dásně - tak se zaměřte tímto směrem.

mcester*
Mohu jen dodat že pokud je to zažíváním je to dlohodobý proces..
rasty*
hodnocení

Asi to bude zažíváním...
Máš radu co s tím?

miljan*
hodnocení

0x
Zápach z úst nemusí být vždy záležitost zubní. Někde jsem četl, nevím již kde, že podle typu zápachu může jít např. o onemocnění jater atd. Takže navštívit lékaře.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]