Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak ho zase ziskat?

Od: linda odpovědí: 13 změna:
Dobry den, mozna je to blba otazka, pro nekoho starsiho spis banalita, ale potrebovala bych moc poradit. Je mi 15, chodim na stredni. Pred mesicem jsem byla s jednim na rande. Rekl mi, ze se mu strasne libim a ja jemu, ze to asi nepujde, ze budeme jen kamaradi, protoze jsem v tu dobu chodila ven jeste s jednim kamaradem. Ten se ale se mnou nakonec prestal bavit ikdyz nevim proc. Ted zpetne si rikam, ze jsem mu to nemela rikat, protoze ted to citim uplne jinak. Chci s nim jit ven, libi se mi a myslim, ze chci aby byl vic nez jen kamarad. Jenze uz jsem ho odmitla a nevim, jak ho ted ,,ziskat" zpatky. Co kdyz uz si mezitim vyhlidl jinou holku...

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

2x

Hezké vánoční svátky! A kdyby ses nudil, tak se ozvi, nemám program.

Pokud má zájem, tak se zeptá: a co ten fešák?

Odepíšeš: Nějak se ztratil... a ani ho nehledám.

linda
Nakonec to vyslo dobre, byli jsme spolu se projit na trzich, potom tam prisli i ostatni kamaradi, takze se bavil spis s nimi

mate59
hodnocení

0x

Tak ho normálně oslov,běžte ven a tam se to pak uvidí a dle toho se dál zařídíš.Holku si mohl vyhlídnout. Tys měla taky dva kamarády.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, oslovte toho chlapce s tím, že to odmítnutí bylo vysloveno jen žertem, který měl pochopit a nadále se snažit. A navrhněte další procházku venku nebo spíše někde v teple. Zdravím!

P.S. Holku ještě nemá nebo musíte být lepší.

doplněno 12.12.22 18:15:

linda - no, když nic nezkusíte, tak to nezjistíte. Zkrátka, ten rozchod nepochopil a špatně si to vyložil. Hlavně překonejte ostych nebo z toho nic nebude.

linda
hodnocení

No zertem to opravdu nebylo, na to by mi neskocil...ale nevim, jestli se se mnou jeste bude chtit vubec bavit
mate59

Jestli se už nebude chtít s tebou bavit, nic s tím nenaděláš,budeš to brát jako ponaučení do života.A koneckonců pak pojede další vlak.

linda
Nakonec jsem se s nim vcera bavila, sli jsme spolecne i kousek domu

michal*
hodnocení

0x

Já teda myslím, že je to hodně blbý nápad.

Nepřipadá ti to fakt blbý, brát ho jako zálohu?

linda
hodnocení

No prave, ze docela je...probirala jsem to i se sestrou, ta mi rekla to same...navic bydlime v malem meste, kde se vsechno o vsech hned rozkricne
michal*

Nikdy to už nebude ono, v hlavě to mít bude napořád že byl jen ta "záloha" pro případ nouze

linda
Vcera jsem se s nim zacala bavit, takze mozna to vyjde

hodnocení

0x

Zdravím. Ujasněte si co vlastně sama chcete a hlavně jednejte narovinu. A pokud o někoho máte zájem, tak ho projevte. Sdělte mu to, co jste napsala zde. Chci s tebou jit ven, libiš se mi a myslim, ze chci abys byl vic nez jen kamarád (to jsou Vaše slova). Pokud o Vás bude mít zájem, projeví ho, zareaguje..Komunikujte, jedině tak si ujasníte zda jste naladěni na stejnou vlnu. A i kdyby o Vás zájem neprojevil, alespoň jste to zkusila a nemusíte se dále užírat tím, že jste někoho odmítla. To se Vám ostatně v životě stane třeba ještě mockrát.

ltz
hodnocení

0x
Já myslím, že jsi mu to řekla prostě tak, jak si to zrovna v tu dobu cítila. A taky někdy láska k druhému nemusi vzniknout hned na první pohled. Tak si to nevycitej a zkus něco vymyslet. Třeba nějakou trasu, kde by jste se mohli potkat a v klidu navázat řeč. Vzdyt mu můžeš říct třeba že někam jdeš a byla by si moc ráda, kdyby jste šli spolu. Pak uvidíš co bude, určitě poznáš jestli má ještě zájem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]