Dobry den, mozna je to blba otazka, pro nekoho starsiho spis banalita, ale potrebovala bych moc poradit. Je mi 15, chodim na stredni. Pred mesicem jsem byla s jednim na rande. Rekl mi, ze se mu strasne libim a ja jemu, ze to asi nepujde, ze budeme jen kamaradi, protoze jsem v tu dobu chodila ven jeste s jednim kamaradem. Ten se ale se mnou nakonec prestal bavit ikdyz nevim proc. Ted zpetne si rikam, ze jsem mu to nemela rikat, protoze ted to citim uplne jinak. Chci s nim jit ven, libi se mi a myslim, ze chci aby byl vic nez jen kamarad. Jenze uz jsem ho odmitla a nevim, jak ho ted ,,ziskat" zpatky. Co kdyz uz si mezitim vyhlidl jinou holku...
Dobrý den, oslovte toho chlapce s tím, že to odmítnutí bylo vysloveno jen žertem, který měl pochopit a nadále se snažit. A navrhněte další procházku venku nebo spíše někde v teple. Zdravím!
P.S. Holku ještě nemá nebo musíte být lepší.
doplněno 12.12.22 18:15:
linda - no, když nic nezkusíte, tak to nezjistíte. Zkrátka, ten rozchod nepochopil a špatně si to vyložil. Hlavně překonejte ostych nebo z toho nic nebude.
linda
No zertem to opravdu nebylo, na to by mi neskocil...ale nevim, jestli se se mnou jeste bude chtit vubec bavit
mate59
Jestli se už nebude chtít s tebou bavit, nic s tím nenaděláš,budeš to brát jako ponaučení do života.A koneckonců pak pojede další vlak.
linda
Nakonec jsem se s nim vcera bavila, sli jsme spolecne i kousek domu
Zdravím. Ujasněte si co vlastně sama chcete a hlavně jednejte narovinu. A pokud o někoho máte zájem, tak ho projevte. Sdělte mu to, co jste napsala zde. Chci s tebou jit ven, libiš se mi a myslim, ze chci abys byl vic nez jen kamarád (to jsou Vaše slova). Pokud o Vás bude mít zájem, projeví ho, zareaguje..Komunikujte, jedině tak si ujasníte zda jste naladěni na stejnou vlnu. A i kdyby o Vás zájem neprojevil, alespoň jste to zkusila a nemusíte se dále užírat tím, že jste někoho odmítla. To se Vám ostatně v životě stane třeba ještě mockrát.
Já myslím, že jsi mu to řekla prostě tak, jak si to zrovna v tu dobu cítila. A taky někdy láska k druhému nemusi vzniknout hned na první pohled. Tak si to nevycitej a zkus něco vymyslet. Třeba nějakou trasu, kde by jste se mohli potkat a v klidu navázat řeč. Vzdyt mu můžeš říct třeba že někam jdeš a byla by si moc ráda, kdyby jste šli spolu. Pak uvidíš co bude, určitě poznáš jestli má ještě zájem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.