Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zaplatit bundu bez banky?

Od: carol odpovědí: 8 změna:
Ahoj... schořel mě mobil a nemůžu tak poslat platbu přes mobilní banku na účet. Internetový bankovnictví nemám.
Používám twisto a teď v pátek to potřebují zaplatit.
Mohu jít do banky ať to z mého účtu pošlou.
Nebo co mám dělat.
Díky za pomoc.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Ano, za poplatok mozete zadat na pobocke papierovy prevodny prikaz.

jirib
hodnocení

3x
Ano,po ověření identity(OP nebo pas),vám na přepážce jistě poradí s jednorázovým příkazem a k tomu vám stačí jen váš podpis.

hodnocení

2x

Jasně, že to jde, ale to určitě víte, že cokoliv uděláte telefonem, uděláte i u přepážka.

hodnocení

2x

nelze dobírkou? Za přepážku zaplatíte jako za dobírku a nemusíte do banky jít.

hodnocení

2x

V patek to potrebujes zaplatit, dnes je pondeli.

Nejak se mi v dnesni dobe nechce verit, ze by clovek, ktery pouziva mobilni bankovnictvi - a navic tak, ze ani nema klasicke internetove bankovnictvi - bude az do patka bez nahradniho mobilu.

jarin*
hodnocení

0x

Twisto se dá spravovat i přes webovou stránku.

carol
hodnocení

Díky. Takže to stačí na přepážce? Nemusím si sjednávat schůzku z bankovní poradkyní?

hodnocení

0x

Dát někomu komu věříte peníze+č. účtu aby to poslal přes své intern. bankovnictví. Práce na 2 min.Nebo jít do banky...nebo poštou složenkou...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]