Nejste přihlášen/a.
Ano, může. Může být vyvinutá. Příkladem mi byla maminka dítěte, které jsem měla ve školce. 1.dítě měla ve 12ti letech, vychovávali ho prarodiče. Ten děda byl současně otcem toho chlapce. ![]()
Nikdo nic nevěděl. Cikáni před více jak 30ti lety. Kluk i jeho rodiče byli někde za Bruntálem. Tohle se myslím ani nevědělo, jen mi to povídala maminka. Byla a vlastně je, malinká. To těhotenství a porod jí zastavil růst. Nedávno jsem ji potkala, má další asi 3 děti. Ale na Dianu, kterou jsem měla ve školce, na tu nezapomenu ani po smrti. A vždycky zajektám zuby a osypu se. Jó a ta maminka pravila, že Dianka má už 2 děti a vychovává je ona, tedy babička. No, co už?! ![]()
Může nastat vlivem styku tzv. provokovaná ovulace, kdy se tělo ještě nevyskytuje v té fázi cyklu nebo se k prvním menses teprve schyluje..Včera zrovna byl nějaký německý pořad, kde se slečna svěřila, že ji matka měla ve 13 letech, takže jako miminko byla dána pěstounům.
Provokovaná ovulace je i u lidí? U koček je to běžné, jinou než provokovanou nemají. Čím déle kocour kočku kryje, tím více může mít koťat, pokud se v organizovaném chovu nechá u kocoura jen chvíli, jsou vrhy menší.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.