Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Který díl Kobry 11

Od: pansvacinka® odpovědí: 7 změna:

Z jakého přesně dílu je tento značně profláknutý obrázek? Já bych se na to koukl, K11 jsem ještě vůbec neviděl.

Který díl Kobry 11

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

"K11 jsem ještě vůbec neviděl."

O nic jste nepřišel. Před pár lety to byl koukatelný odpočinkový seriál s řadou sice nereálných, ale lehce vzrušujících situací (například úžasné honičky aut, končící většinou naprostou destrukcí vozidel a dopadením zločince). Co se z toho stalo dneska lze jen těžko nějak nazvat. Něco mezi Jamesem Bondem, IT mimozemšťanem, Walker -Texas Rangerem a Rambem. Kdysi jsem na to se zájmem koukal, člověk se pobavil, ale když na to dneska omylem narazím, okamžitě přepínám. *blee*

hodnocení

Přesně. Nicméně, jak to tak vypadá - i nadále se koukat nebudu.

Tak tak, škoda času...
Co by hledal T Rock v Kobra 11?

hejkal - ...ale já o nikom takovém nic nepsal. Psal jsem o německém seriálu se Simírem v hlavní roli, o kterém se zmiňuje tazatel v otázce.

Podle mě to uvdené video (a tudíž ani původní obrázek v dotazu) s "Kobrou 11" nemá nic společného. Taková 3,14čovina to přece jen zase není ;).

kare
hodnocení

3x
Jasně, Kobra11 *smich*

youtu.be/...
hodnocení

Dík, ještě že jsem se zeptal .. *sok*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]