Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Revolut - platba EUR v zahraničí

Od: au1 odpovědí: 3 změna:

máte někdo Revolut a platíte kartou v zahraničí? Zajímalo by mě, jak nastavit, aby se při platbě na Slovensku z mýho Revolut účtu primárně strhávaly EURa. Mám na něm Kč i EUR, a virtuální platební kartu v Google peněžence. Jde mi o to, že nechci při každé platbě aby se mi peníze strhávaly z Kč účtu a směňovaly do EUR, protože o víkendu je poplatek tuším 2% za směnu. Aby se strhávaly rovnou přímo EUR, který už mám směněný. Snad to nezní moc komplikovaně *smich*

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

To je přece jednoduché a je to všude popsáno.

1) pokud je na kartě dostek prostředků v potřebné měně, vezme se to z ní - tedy pro EUR platby se bere EUR peněženka.

2) pokud není dostatek prostředků pro zaplacení celé částky, vezme se primární měna.

3) pokud není dostatek v primární měně, vezme se libovolná jiná.

4) pokud není v libovolné jiné, nezaplatí se.

au1
hodnocení

díky, asi jsem to hledal pod špatným dotazem na gůglu "jak nastavit primární platbu kartou eur" *smich*

hodnocení

0x

Kdyz tam mam ecka a platim eckama. Tak mi to strhne ecka.

Stejne tak zlote v PL mi to stahne zlote.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]