Dobrý den, chtěl bych se zeptat někoho kdo tomu rozumí, jestli by jste mi nedoporučili něco na péči o pokožku na obličeji. Rád bych našel nějaké produkty se kterými má někdo dobré zkušenosti. Jsem 20 letý chlapec, občas se mi objeví na obličeji nějaké to akné. Nyní používám garnier přípravek (pure clay) s jílem proti nedokonalostem. Mají pro mě cenu třeba jednou týdně aplikovat pleťovou masku? V případě že ano, jakou přesně? Nejsem žádnej šampónek, jenom jsem na to 20 let kálel, teď mám zjizvenou tvář a zpětně lituji toho že jsem to nezačal dělat dříve. Díky za pomoc
Akné je především vnitřní záležitost.Hormony,moc průmyslově vyráběných potravin vč. uzenin, cukru, bílé mouky a živočišných tuků vč. těch mléčných, a nedostatek především Fe, Zn, A vitamínu, B komplexu, ale i Si. Tyto dodávat ideálně v přírodní formě. A výběhy do přírody na sluníčko.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.