Nejste přihlášen/a.
Nemají s Vámi dobrou zkušenost, mohl jste tam pracovat, ale o své vůli jste skončil. Zřejmě Vás nebudou už mít za spolehlivého pracovníka.
Zkusit to můžet, proč ne, ale byla by mě hanba tam znovu lézt. Že vypadám jako ten, kdo "neví, co chce." Nějak nechápu ty důvody, osobní - chtěl jste tam, vzali Vás, tak proč končit? A finanční - byl jste tam přece proto, abyste si vydělal. Tak není důvod končit. Leda že by Vám snad neplatili. Ale to byste tam zase už podruhé nechtěl. Jaga.
Proč hanba? Odešl z nějakých důvodů, které neznáme, ale asi byly dost vážné. Neodešel proto, že chtěl, ale proto, že musel. Teď už ty důvody pominuly, tak proč to nezkusit znovu.
@nempo: To máte pravdu, ale pak nechápu, když práci pán nemohl před krátkou dobou ze zdravotních důvodů vykonávat, že tam najednou chce lézt znovu. Jaga.
Podobný příběh, měl jsem zaměstnnce, pracoval a ve zkušební době, že skončí. OK. Asi po půl roce přišel, že bychtěl u nás pracovat zase, páč se mu u nás líbí více, jak jinde.
OK, v pohodě, pracoval půl roku a opět skončil.
Tudíž mě zajímá zda je to možné a po jaké době.***Je to možné a hned zítra můžete nastoupit, pokud se domluvíte.
Znal jsem člověka, kterej skončil po létech v práci. Docela dramaticky, prostě se vožral a sprostě vynadal řediteli a nějaké další věci. Pak mě po nějakém roce překvapilo, že v té práci opět je. Ředitele jsem se na to neptal, toho neznám, ale říkali jeho kolegové, že sice chlastal, ale aspoň makal, narozdíl od těch, které se pokoušeli místo něj přijmout.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.