Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odlamovací nůž na šňůrce na krk s pružinou

Od: tebi odpovědí: 9 změna:
Ahoj, potřebuji mít v práci pořád při ruce odlamovací nůž, pracuji v obchodě, kde se pořád jen vybaluje a řežou krabice. Ten nůž nosím v ledvince, chtělo by to šňůrku na pružince, abych to mohla mít na krku a jen potáhla, zároveň se na tom neoběsila:) Poradíte, nějak nemůžu nic použitelného najít, díky...

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

makak
hodnocení

7x
Takový nějaký naviják eshop-sovte.cz/...

hodnocení

4x
Tohle bych se asi bál nosit na krku. Může to být nebezpečné.

hodnocení

3x
U nás ve skladu používají pracovníci na otevírání krabic (tedy proříznutí lepicí pásky, izolepy) takové nic, které je většinou v sadě odlamovacích nožů, na obrázku v odkazu takové to nic, to nejmenší trochu do kulata... hodně si to chválí, používají to na běžné obaly... A odkaz maxeuro.cz/... jen jako vzor...
doplněno 06.12.22 19:58: Případně podívejte na toto fruugo.cz/...
Z odkazu
Délka pružinové cívky 105 mm, Celková délka 245 mm.pružinová cívka může být vytažena až na 800 mm. Balíček obsahuje: 10x Pružinová cívka
Takže v klidu 245mm, po plném natažení až 800mm; to by mělo stačit...

okolik
hodnocení

2x

Tuším, že OBI mělo v nabídce nůž s očkem.

Šnůrku , jakou popisujete používá zdravotnický personál na vstupní karty, odběr obědů a pod.

Uvedený model na konci s plastový kolečkem ve kterém je jojo:)*hej**jasne* se dá pořídit v různých COPY CENTRECH.

ml1

Měl jsem za to, že očko je běžnou výbavou, protože mám takových na tucet. Ale pak jsem si uvědomil, že ty minulé to neměli. Můj systém nákupu totiž je takový, že vlítnu do železářství, vezmu 20 těch nejlevnějších (bývávalo to do 10 korun) a dvě balení náhradních čepelí (pokud se ta čepel nerozláme dřív než se otupí, tak většinou je celý nůž opotřebený a výměna nemá smysl), takže mám několik let jeden model a až ho vypotřebuju mám zase jiný.

Dokonce jsem to kupoval na dovolené v Itálii, takovou sadu, oceněnenou ještě v lirách (nevím proč, u číňanů jsem to tam nenašel a tohle byly nějaké domácí potřeby, které ještě tehdy fungovaly, letos už tam byla picérie), které prodavač přepočítal nějakým podivným způsobem, ale to mě netrápilo. Ale proč to říkám, doma jsem si všimnul, že tam je logo s písmeny K D S v kroužcích - je možné, že jsem si přivezl z Itálie sadu lámacích nožů z Kovodělného Družstva v Sedlčanech?, nebo si prostě jen nějaký výrobce zvolil stejné logo (obal, tedy ten blistr, ze kterého by se to dalo poznat, jsem zahodil, a furt mi to vrtá hlavou, přece sedlčanské nožířství není tak světoznámů, aby vyváželo nože až na jih Itálie (navíc bych nečekal, že by dělali odlamovací nože)).

Jinak nějaký ten "držák na permanentky" mají běžně čínské prodejny právě pod tímto názvem.

hodnocení

1x
Na krk bych nic určitě nevěšel, naviják není ergonomicky ideál. Kup si nůž s opaskovou sponou.
ml1

Já taky ne. Spíš ke kapse nebo knoflíku, ten opasek je moc nízko, ale v nouzi by se to taky dalo.

dedalebeda*
hodnocení

0x

Existuje naviják, který se dá na opasek. V americe se to běžně používá při práci ve výškách.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]