Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Karta benefit plus

Od: pepalolowicz odpovědí: 13 změna:
Zdravim mate nekdo kartu benefit plus? Da se stim platit normalne v obchode i jidlo atd? Nebo je to jen na ubytovani ,rekreace ,sport lekarny atd?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Pokud tam máte od zaměstnavatele načtené stravenky na jídlo, tak ano.

hodnocení

0x
My na ni stravenky nemáme, máme tam pouze benefity a můžeme platit jen v lékárnách apod, v potravinách ne.

hodnocení

0x
Dobrý den, dá i nedá. Podle toho jestli tam máte ony výše zmiňované stravenky. Pro nás je to úplně nevyužitelná věc. Objednáme věci z lékárny, nebo přes lékárnu. Jinak to moc výhodné nebývá, třeba pobyty a dovolené nic moc. Ale občas se dá něco slušného najít. My spíš každý rok přemýšlíme za co ty peníze utratit,aby nepropadly.

To tím nejde platit zahraniční zájezdy? Benefitkou UP to bez problémů jde.

Jo jo, jde. U vybraných cestovek ano. Ale ceny nabízených zájezdů jsou strašně předražené a často se stává, že vybraný zájezd nelze zaplatit benefitkou, pouze vybrané. Nejezdím ráda s CK, takže toho příliš nevyužívám. Brávala jsem i přes Slevomat, tam to také lze platit benefitkou.

Jaké vybrané costovky? Up kartou jdou zaplatit i německé zájezdy, tak proč by nešly i ty jak vy říkáte předražené.

Viz dovolena.cz/...

Píšu, že jdou, i ty "moje předražené" , ale já jim za to ty peníze dávat nebudu. Nevím jak je to letos,každý rok se to mění , nezkoumala jsem to, protože se o toto nezajímám. Na stránkách benefitu je přesně popsáno, kde a jak se dá použít a do jaké částky. Nevím co je UP karta, nemáme ji, ale každý poskytovatel má jiné uplatnění.

paveldvorak
hodnocení

0x

je to téměř k ničemu, já tím platím v eshopu benu-lékárny, vitaminy, léky na kašel, proteinové tyčinky

ambra123
hodnocení

0x
Ano, Benefit Plus je velké zklamání. V předchozím zaměstnání jsem měla Edenred a byla jsem spokojená. U Benefit Plus je ta neužitečnost a neutratitelnost frustrující.
tomastrc

Zcela souhlasím! Benefit plus je hloupý systém jak opět okrást lidi. Naprosto nesmyslná a debilní aplikace, se kterou se nikam nedostanete, nemůžete nic zaplatit a pokud se Vám to nakonec, poněkolika hodinách opakovaného zadávání jména a hesla, podaří, tak vám to zruší. Dle mého názoru očekávají, že v systému mnoho peněz zústane a ty si shrábnou organisátoři tohoto nesmyslného systému. Karta je tak maximálně na tmelení nerovností na dřevě, ( na to je fakt dobrá) jinak zcela k ničemu! Příšt , pokud vlastně nějaké příště bude v tomhle bordelu, odmítnu a poskytnu finance na charitu!

makak
To bude problém u tebe, já nemám s placením přes aplikaci nebo karou zadny problém.
Tím ale nepopírám fakt, že možností, kde ty benefity utratit je poslední dobou málo. Ale zatím sem vždycky těch 30tis ročně bez problemu někde udal...lékárny, knihy, slevomat, bazény,kina,brýle, čočky, dětské krouzky...

ppp
hodnocení

0x

podívejte se na stránky společnosti Benefit plus, tam najdete možnosti využití přidělených bodů

jirib
hodnocení

0x
Máme kartu Sodexo a lze s ní platit na místech,kde mají smlouvu se Sodexo.
Lze platit v lékárnách,zoo,bazény,různé cestovky a eschopy...
Kde nemají smlouvu,platit nelze.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]