Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Srdeční arytmie, co umí kardiostimulátor

Od: libor* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den. Je mi 67let. Mám problémy se srdeční arytmii která mi byla na EKG zjištěna. V jednom případě jsem si musel zavolat sanitku naměřili mi tlak 188/100. Odvezli mne do nemocnice a dali mi kapačku proti bolesti. Zprávu jsem přinesl své doktorce která se zabývá problémy a arytmii. Změřili mi EKG a měl jsem arytmii doktorka mi dala tablety a po hodině měření již arytmie nebyla. V lékárni jsem si koupil měřič tlaku a většinu měření mám 150/84/47. Hodně se potím a mám unavu. Doktorka mne bude objednávat do nemocnice aby mi dali kardiostimulátor. Jáké máte zkušenosti s přístrojem omezení v životě zdravotní stav bude mi přístroj udržovat tlak správný 120/80 a taky pulz který mám stále nízký 47,55.atd. Děkuji.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Podle funkce se rozlišují na kardiostimulátory "fixed rate", tj. s pevně nastaveným
kmitočtem, kardiostimulátory "on demand"a kardiostimulátory "stand by", které jsou řízeny
potenciály srdce.

vut.cz/...

Zde přehledněji, jaké jsou:

cw.fel.cvut.cz/...

doplněno 06.12.22 17:04:

Tlak reguluje i roztažení cév (vazodilatace).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]