Nejste přihlášen/a.
Ahoj vsem, ziji s pritelkyni jiz 12let a pred pul rokem jsem odhalil neco co me ranilo, nebyla to nevera jako takova,nevim jak to nazvat nebo definovat. Posilala formou MMS sve vnady a pote komunikace pokracovala,prisel jsem na to a uhodil na ni, Priznala se ale ja to mam porad v sobe ikdyz sem ji odpustil. Nevim co s tim jak se chovat.
Nevím... nepřeceňujete to? Třeba ji jenom bavilo sledovat reakce na svou MMS... K čemu se vlastně přiznala?
Když jste ji opustil, není asi co řešit. Chovejte se prostě normálně a najděte si jinou přítelkyni.
Jeste sem zapomel podotknout mame 7leteho kluka a ted cekame dalsi prirustek. Porad i po tech letech ji miluji. Chtel sem odejit ale po dlouhem premysleni jsem to zavrhl ,,,prozatim...
Bohuzel ano potreboval jsem jedno cislo na pritele ktere jsem si smazal,ona byla ve sprse tak sem si ho vzal a pri te prilezitosti jsem se koukl na foto a bylo to. Jde o to ze jsem v ni stratil duveru a cejtim se ,,nevim jak to nazvat zhrzenej,podvedenej.
Vy jste neuděla nikdy žádnou blbinu? Prosím Vás, vždyť s ním neudržovala žádný intimní vztah. Samozřejmě, že nechci obhajovat to, co se stalo, ale pán je ženatý, viděli se jen na horách a nic mezi nimi není. A vy se nekouknete rád na nějaké odhalené vnady? Na koupalištích toho nikdo moc na sobě nemá a na nudapláži už vůbec nic. Možná to udělala, abyste trochu žárlil. Máte spolu synka, dobrý 12 letý vztah, tak nejednejte ukvapeně. Víte, že se říká z bláta do louže, aby ta louže nebyla k utopení. Tak rozum do hrsti, jste přece chlap. PT /stařenka/
samozrejmne ze udelal,sice ne tohoto smeru. Jako kazdy chlap se rad koukne na zenske vnady tak ani ja nejsem vyjimka. Vim ze mezi nimi nic neni i jsem ji to odpustil. ale toho pocitu podvedeneho se chci zbavit akorat nevim jak. Ukvapene urcine nejednam.
Takže, je to Váš problém. Když odejte k vůli tomu od rodiny, ublížíte nejvíce sobě a dětem. Povzneste se nad to, jste přece zralý člověk a ne ukřivděný puberťák. Bude líp. To víte, že to i vaše partnerka cítí, že se tím zaobíráte a zbytečně si kazíte život. Už je to pryč, určitě se to nestane, sama se za to stydí a lituje. Zůstala s Vámi, má Vás ráda. Za 40 let se tomu zasmějete a ještě možná sám si budete obrázek prohlížet a vzpomínat, jak byla Vaše přítelkyně vyvinutá Tak se mějte, PT /stařenka/
Vite ty fotky mam ted ve svem mobilu,samozrejme se me libi a treba se tomu opravdu za par let zasmejem. Jen sem nechapal ,,kdyz udelate fotku v mobilu mate u ni info, datum a cas. to kdyz sem pak na to koukal ,,uz u sebe v telefonu,,, tak sem se nastval po druhe.. Utahan z prace lezim vedle v loznici a ona to vedle foti, pride me to hooodne blby. Vim je to pryc i to takl beru, Jen ,,opet opakuji nevim jak ten pocit ublizeni ze sebe dostat
Víteco, myslete na děti, kam pojedete na výlet. Zahrejte si nějakou hru. Jen vytlačte z mysli ty myšlenky a myslete nahezčí věci. Přece si umíte poručit. Chce to jistě čas, ale kdy byli na horách, v zimě? Je tedy už 3/4 roku, pane jo, a Vy to máte ještě v hlavě. Myslím, že v životě budte řešit jiné věci, závažnější a na to budte dva, proto Váš vztah utužujte a ne zeslabujte, Teď už musíte sám. PT /stařenka/
ano je to uz delsi doba, a ano bohuzel to mam jestev hlave. vylety ,hry atd to delame ale nejak me to nuti stale na to podvedome myslet. Ano vim ze budou vetsi problemy k reseni a budem na to urcite dva,
ano na foto,fotime si i dite do mobilu kdyz nekde jsme. a do odeslane posty opravdu ne. Jen me prislo divne ze tam ma takove fotky, rekla ze to delala pro me ale za celich 12let co jsme spolu to neudelala,,ne ze by se me to nelibilo,, tak me t prislo divne a zacal jsem patrat. zjistil jsem kam byli posilane a bylo to
No není to jednoduché, ztracená důvěra se těžko obnovuje. Nemáte už jen přítelkyni, ale i dítě (děti), musíte v té situaci uvažovat i o nich. Omlouvám se, špatně jsem přečetla, že jste přítelkyni opustil. Vysvětlila Vám, proč to udělala? Nebo jste "nechtěl nic slyšet"? Třeba to byla jenom neuvážená recese a ona se teď trápí stejně jako Vy Vaší ztracenou důvěrou.
Rekla ze proto aby si dokazala ze je pritazliva coz sem nepochopil. to je jako bych si to ja chtel dokazat tim ze si vyfotim penis, Pritom ji rikam ze ji to slusi,je sexy a ze ji miluji. Me to proste hlava nebere, opustit ji opravdu nechci myslim ze jsme spolu jiz lecos zazili a toto neni duvod. jen proste nevim jak to mam ze sebe dostat pryc. Podotikam kdyz jsem to odhalil tak jsem ji nijak neublizil. Spis jsem se ptal proc? vim ze to asi nic neznamena ale ten pocit zklamani vuci nekomu komu verite je proste na pytel.
No tak... opravdu to zbytečně přeceňujete, prostě chtěla zažít pocit, že je přitažlivá i pro jiné muže, ne jen pro Vás... a udělala to nejmíň vhodným způsobem. Jestli ji to mrzí, zkuste to brát jako jednorázový úlet, ve skutečnosti se nic nestalo. I pro ni je to ponaučení, to Vaše zklamání z jejího chování jí snad zabrání něco podobného udělat znovu. A jestli nezabrání, tak jí prostě něco zásadního ve vztahu chybí.
Zkuste se povznést, tak jako se musí rodiče přenést přes to, čím je neuváženě trápí a zarmucují jejich děti.
Přestańte to řešit. Kdyby byla přítelkyně trošku chytrá tak by se zachovala podle rad doktora Plzáka-zapírat, zapírat. Mobil je přítelkyně a vy do něho víckrát nelezte. Nebudu vám popisovat proč mám tento názor ale věřte mi.
to delala zapirala,zapiral me primo do oci ikdyz uz vedela ze to vim. a to me dokazalo doslova NASRAT. kdyby to priznala, omluvila se a vysvetlila poradne proc tak bych to skousl snaze ale kdyz vam nekdo lze primo do oci...
jaris a vy jste se omluvil, že čtete v jejím mobilu? Smažte to a nepitvejte se v tom, pokud váš vztah funguje tak se k tomu nevracejte.
ano omluvil, nechci se ktomu vracet, zena dela jak kdyz se nic nestalo ,,uz,,, ale ja to mam porad v sobe, opravdu ji miluji a ma sve kvality i v jinych oblastech nez ,,teto,, mam namysli starani se o rodinu atd. vim ze to neni lehke. je to slozite ten pocit co mam vysvetlit presne
ja se v tom pitvam prave jen v sobe. Ji to nerikam a vim ze tim ublizuji hlavne sobe, Asi tom chvili potrva nez to prejde uplne a jak jste psala ze ji asi neco chybi,,,nic me nenapada. Meli jsme po tomto uletu dlouhe rozhovory a probirali vse co se ve vztahu da, lasku,rodinu,finance atd. Ijsme se na spouste veci shodly a na tech co ne se pracuje. Vy zeny jste zvlastni stvoreni s vami se zit neda a bez vas taky ne,,,to byla legrace,,,
Jaris, však jaká legrace? Máte pravdu. Kdybychom byly normální, tak bychom nemohly žít s něčím takovým, jako je muž.
A nemohli bychom i my ostatní posoudit, zda-li jsou ty fotky natolik závadné? Ne? ne... chápu a už mlčím
No hurá, ani jste nemusel čekat 40 let a konečně se smějete. Ta Vaše polovička, je jistě pěkný kus ženský, proto žárlíte, ale nemusíte, je jen Vaše. Tak pa. PT /stařenka/
ano to je , pro me ta nejhezci,, a velmi ji miluji i po tech 12letech. A zarlim? Asi ano, ale v mezich.
Jaris78 tka nějak jsem dočetla až jsem a jsem ráda za Váš postoj a nadhled. Dnes dopoledne jsem byla nechtěně svědkem incidentu v tramvaji se spoustou cestující. Jakési individividum řvalo vzadu v tramvaji. Prvně jsem se domnívala, že telefonuje, ale halekal na partnerku vybranná slova a řešil nevěru, dožadoval se telefonního čísla, Křičel proč a podobně a vůbec ho nerozhodilo, že má spoustu diváků kolem. Celá ta situace byla velice nepříjemná, při představě co se může odehrávat v soukromí.
Nesrovnávám S Vámi ani náhodou, ale pro tu ženu celé to divadlo byla nesmírná potupa a ponížení. Prosím, těšte se na miminko a plánujte a myšlenky stočte k příjemným záležitostem. Třeba jste byl velmi unavený a ona si vážně potřebovala dokázat, že ještě přitažlivá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.